Цитирай Първоначално написано от megalisetooo Виж мнението
здравейте пичове. скоро правя 18 и навих нащте да ми купят кола. кажете някоя готина на която мацетата ще ми връзват най много. нащте ще ми дадат кам 5 хилки. даваите идей или кажете от личен опит за тия кинти кое е най-доволно.
котетата сащо могат да пишат на кои коли най се радват и са навити да пускат.
Ако трябва да дефинираме думата "пичеловка", то това, чисто етимологично, е уред за улов на дивеч, наречен "пичка". Пичката може да бъде хваната и задържана от устройство, което има подходящо за целта прикрепване, защото иначе уловът няма да бъде успешен, тъй като, асоциирано с въдица, няма да се държи, веднъж хванала се. Само че добрият улов не се ограничава до един екземпляр, то значи трябва и място, където уловът да се превозва. От тази гледна точка, след внимателни и обстойни изследвания, реших, че твоята кола - пичеловка е тази:

http://i.autosite.com.ua/pictures/23...-1211536_1.jpg

Може би ще го намериш на старо за тези пари, може би на части, но нали си велик, ще го оправиш с поглед дори. Ще му туриш тунунг и ремуси, ейнджъл айс и газ с 4 кюнеца.

Единственият ти проблем е, че мама и тати не са се сетили да ти дадат още около 1000 лева, за да изкараш С категория, та няма да можеш да си я караш, така че трябва да се возиш в ремаркето, тъй като и да ти дадат, едва ли ще минеш психото, което автоматично те прави екзампляр "пичка", но понеже си с претенции, си си цяла "путка". И докато разчиташ на колата за 5 бона да те направи вървежен, помисли защо хората без скъпи коли си имат гаджета, а ти си нямаш.