.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Да ми беше под ръка да видиш как ще те излая, келешче неграмотно. Бедна ти е фантазията някой ден ако ми паднеш - ей-така, някъде, някога, сбъркаш ли да цъфнеш на някоя форумна сбирка, на която ще отида колкото да ти увия червата около ушите.

По темата.

За последен път - нито дъното, нито кутията са пригодени да има вентилатор върху радиатора. По-просто от това не знам как да го напиша. Някаква идея да има някой при това положение на какво може да се дължи прегряването ?
    дай го в сервиз не се напъвай

иначе с тая заплаха добре ме разсмя лошото е че не знаеш с какъв си пишеш
    в нета нали?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

lensman
    Guest
    процесора прегрява защото се претоварва. отвори един таск и виж на колко % е натоварен процесора....има една единствена вероятност. захранването е сменяно, предишното е имало вентилатор които е охлаждал и процесора.....Сервиз му е майката....
    Е има и друга опция- в кофата за боклук и нов....4 ядрените и с 4 Гб рам вече са по 450 кинта- ако имаш кутия и си направиш конфигурация тип " сбирщаин"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си