- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Необвързващ секс vs. секс с гадже
Ми, за мен пък сексът е неразривно свързан с романтиката. Къде съм се заяла?
Ти ще кажеш какъв смисъл има, защото не го и схванах.
Стори ми се, че се заяждаш.
За мен сексът е физиолого био-химичен процес в природата свързан с естественото размножаване на противоположните полове в рамките на конкретния вид. хаха
Би ли ми превела думата романтика?
Питах те, пак ще те питам. Защо трябва да има задължително силни чувства? Кое отхвърля удоволствието?
http://vbox7.com/play:edbc5df3cb
Това романтика ли е? Между другото, този вид маймни го практикуват за здрасти, как си. Едно от малкото същества, които като нас го правят за удоволствие, без непременно чивтосване.
Аз употребих любов. Ти продължи с романтика о.о
Та, не искам да навлизам в лични неща. Няма тръпка. Ако е заради единия оргазъм и сами можем да си го докараме. Наречи ме консервативна, все тая, безразборният секс, полиаморията или общо казано курварлъка, са ми противни.
Корабе, точно от чисто еволюционна гледна точка е по-"изгодно" да се привързваме към човека до себе си, защото това дава по-добри шансове на потомството. Самите неща, по които си избираме партньор са на подсъзнателно ниво, независимо дали за един път или за връзка.
Е, разбира се, че тръпката ще е по-малка. Дори, според мен ще е коренно различна.
Безразборния секс, тройките и курвалъкът са крайности. Никъде не съм казал, че изневярата е нещо хубаво и че ще ми все тая, ако видя приятелка с друг, защото били за кеф.
Макар че в днешно време точно това се възприема за нормално от наистина много хора.
Когато имаш сериозен приятел, не бива да си позволяваш своеволия. Но да ми кажеш, че трябва задължително да съм намерил годеницата, да чакам големата любов...
човек, ти си този с крайностите ;д. прочете ли внимателно темата? а отговорите?
въобще не става въпрос за изневери. нито за голямата любов и годеницата. грабва те някое момиче /повече интелектуално, разбира се/, казваш си 'малии, кво пиче' и няма нищо по-естествено от това да правите секс. във връзка. или по-точно, с перспективата за връзка. отхвърлям този life style, при който целта ти е задоволяване на физическото.
Последно редактирано от Ivaaaaa : 04-14-2016 на 18:36
кораба се опитва да вкара чувства в ива, за да я опъне
тя се дърпа и не ще
ама корба продължава
къв е извода
и на двамата им се ебе
ама говорят на различни езици
Ма, нямаше да се справя без твоето резюме. И за протокола, тези дни съм в този период от цикъла, в който нямам желание. За нищо.
Ари, бб. Нали не ме четеше?
hahahahahah
хехехе, изгоних Ива
следващия път няма да превеждам
и всичко ще си остане тайна
между вас и мен
Е, на Иваа точно не й минават мисли за секс с някой (или повечето) от нас, макар че и тя постоянно пише хормонални фантазии.
мисли за теб може и да не са и минавали
ама за мен сигурно е имало
защото говорим на един език
или поне аз говоря нейния
Не сме толкова просто устроени, да или поне се надявам. Затова мисля, че сексът може да ти задоволи единствено потребността да си желан, но не и обичан.
Мисля, че Ива просто приравнява двете на "курвалък", а не ги отъждествява помежду им.
По самата тема нямам какво да кажа, като гледам е изчерпана.
Тя затова толкова се е озлобила!
Лъжеш се!
Потребността от секс е достатъчен мотиватор за правенето на секс, освен в случаите, когато сексът не е цел, а средство... за търговия!
Това само по себе си също е достатъчна причина за правене на секс! Усещането, че си желан, засилва самочувствието!
жегнала си се, щото се припозна. не исках да казвам, но твоите постове в темата са едни от потрисащите. никога не бих си позволила да използвам думи, които не познавам. и не, гугъл не ми е първият помощник при среща с тях за разлика от теб. виж, ричи не чете толкова повърхностно. мислех, че си пораснала, уви, същата залупена пикла си. мое право е да отричам, която си пожелая философия. и такива въдици не минават. ако ще изразяваш мнение, го направи с някакви налични доводи. просто секс не е просто оргазъм, защото..?
Добре. От тук нататък няма девствени.
Чикията е секс.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 04-15-2016 на 20:25
Няма нужда да уточняваш, толкова пъти си го правила, че половината форум сме диво и щастливо влюбени покрай теб. И все пак, тъй като ти обичаш да го правиш, ще го спомена. Защо обиждаш без причина и без да познаваш човек_?