- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Необвързващ секс vs. секс с гадже
Боже какви спорове водите. Абе ние дето ходим по платено ако трябваше да мислим колко преди над са я минали трябва да се откажем моментално.
Моето най голямо попадение е една дето се е снимала за FHM. Ако се съберем всички баджанаци то Арена Армеец трябва да наемем.
Хората са казали: през счупен прозорец колко котки за минали никой не знае.
Последно редактирано от leo_N : 04-16-2016 на 17:45
Ти си ми цялостно симпатична. Очарована съм как скипна незначителното и се изрази в полюс без намек за язвителност![]()
Ох, не мисля, че тесногръдието би трябвало да бъде компенсирано от каквото и да е. В този ред на мисли добре правиш. Хубаво е, че знаеш какво искаш от отношенията с хората. Ако трябва да бъда честна, дори съм малко изненадана, че срещам такова мнение точно от теб. ;д
Ти си същия, батка и ти личи, само дето се опитваш да го скриеш, зад някакви високопарни приказки и фалшив морал, тип "гроздето е кисело"![]()
!
Като ги навиеш ми звънни![]()
!
"гроздето е кисело" - и Ракишито ти го каза!
Ма ти и не можеш, не бой се!
Ти не караш нито голф, нито мерцедес, на всички тука им е ясно!
Последно редактирано от Грозния : 04-16-2016 на 22:09
Грозен, не ми пука на кой какво му е ясно, аз си знам какво карам.
Всъщност, дори буквално карам Мерцедес.
Относно това за "мъжа под чехъл", интересно ми е само логиката, по която се стигна до тоя извод в случая. Ако цениш момичето си и знаеш, че е много повече от някое леко момиче, с което можеш да си легнеш срещу водка от 5лв и малко бело в Плаза, значи си под чехъл? Ако е така, пожелавам ви на всичките да сте под чехъл.
Ракши, вродено ли е или си го прихванал от някоя квартална?
Май сифилиса се проявяваше с психични проблеми.
Реших да го премълча, защото е далеч извън зоната ми на комфорт да споделям толкова лични неща. Стига си смукала поднокътно пространство. Разграничавам се, да. Не е същото. Ако приемаш 'курвалък' за обидно, трябва да си също толкова ОБИДЕНА и от неангажиращия секс, щото е точно това, представи си :о. Ти си тази, която го приемя отрицателно.
Омг, ретард ли си? Аз изказах ясно отрицателната си нагласа. Ти си противоречиш.
Minuta mal4anie.
Не е страшно, когато си тъп. Страшно е да си тъп и да не го знаеш.
Ина, това, че ти четеш каквото искаш, не е неин проблем. Не ти ли писна все проблемът да е в чуждата паничка?
Нагла си. Започна агресивно и после ревеш защо съм язвителна. Квот повикало, такова се обадило, бе. Защо с бейбито или друг разписал се нямам конфликт? Баси. Ревеш, че не ти отговарям на въпросите. На безсмислени въпроси какво да кажа. Явно говорим на различен език. Нуждаеш се от конкретно и подробно обяснение. Аз съм по-абстрактна. И то на подбазбиращи се неща. Ква дискусия, кви пет лева?
Ива. Доколкото стана ясно, ти приемаш всеки вид секс, при който няма истинска чиста любов за курвалък, което не е така, изобщо си използвала грешната дума. Може да е негативно, но в друг смисъл.
И двете приличате на кокошки без глава в тази тема.
Потресаващото е, че дори не разбра защо казах, че никой не те питаше. Ама нали 'ох, най-накрая' if u know what i mean, макар че се съмнявам. Прекалено си ретарднала. Отвратена съм от наглостта и лицемерието ти. Никът ти трябва да им е синоним. И да казваш, че при мен са двойните стандарти. Иронията, брат. Не очаквай да се отнасям добре с теб след като ме нападна като пловдивски селчо.
Едит: кораб, ти пък хептен нищо не схвана хд
Последно редактирано от Ivaaaaa : 04-18-2016 на 15:39
ми на ива приказките са толкова абстрактни, че звучат абсурдно
ако не се ебеш само с някой, в който си влюбен/а
значи си курва
как се отговаря на тва
за нея всеки секс извън семейството
е проституция
ама тва е ива
достатъчно е да видиш как се изразява за чукането
и ти светва, че нещо не е наред