- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- До матурите остава около месец
Учите ли, учите ли? И има ли някой, който ще се явява по философски цикъл, освен по БЕЛ?![]()
ще ги скъсат тая година щели да бъдат бахти адските
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
^ Винаги е имало и винаги ще има хиляди скъсани![]()
Много са лесни, аз очаквах да изкарам едвам 3-ка а и на двете имам 5,45 без да съм учил, само си прегледах плановете и това беше за 1 месец бях готов за двете матури, без частни уроци и подобни глупости, елементарни са /философският цикъл е шит/ пишете нещо друго
Аз писах английски и грам не се чувствам готова.. но пък и не уча.. все още!! На път съм да започвам да си припомням нещата уж ;д По БЕЛ съм сигурна, че ще имам поне 5.
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Тази тема ще ти се превърне в традиция, Наско.
Всяка година по това време почваш да дразниш завършващите чеда
не ги мислете толкова тези матури, аз изобщо не се подготвих за моите и изкарах 5 и 6.. или ще ми кажете, че са станали 'по-трудни'![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!