- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подход?
Здравейте,искам да ви попитам нещо което може смешно да ви се струва но всъщност не е така съвсем.Много хора последно време използват социалните мрежи да си намерят приятелка примерно...Става въпрос ,че една социална мрежа колкото вредна може да бъде може така и да бъде много полезна.И аз мисля да си възползвам от това.Харесал съм си едно момиче.Чрец фейсбук мога да се запозная с нея и от там ми е ясно ,че фейсбука отпада ,а вече се прави това което трябва.Въпросът ми е да се запозная с нея като и пиша.Но съм забелязъл ,че като се почне стандартно Здравей приятно ми е аз съм еди кой си ...и накрая момичето нещо остава учудена защо ей така от нищото се запознавам с нея?Моля ако имате някаква идея да започна по някакъв по интересн начин разговора с нея ще съм ви благодрен
Ако е много уязвима в разговорите с непознати,знай че не си единствения,няма и да бъдеш.Ще има такива като тебе още 8 гаранция! Тези много комуникативните с непознати не ти трябват,ако и станеш ти приятеля,после сам ще разбереш за какво говоря.
Иначе ако си решил все пак,пробвай с нещо в нейна територия,фейсбук е достатъчна почва за личностен психо-профил,за да разбереш какво и е мисленето.
Да,имаш право!Но въпреки ако някой има идея драга да казва !
Само недей започва с тези клишета. Ако ще и пишеш дай нещо оригинално. Не започвай с баналното "Хей, казвам се Койчо и съм от Горно керемидово". Пробвай с "харесваш AC/DC (примерно) - значи имаш добър вкус" (потърси в интересите и какво харесва). Или я питай дали обича сирене (хахах тва е реплика от 1 филм).![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Или още по-добре... "Как е по-правилно да се каже.. сирене ми се яде или яде ми се сирене"... само дано не знае отговора, че тогава сичко отива по дяволите......
okeynqkoi ako ima neshto drygo moje sashto da kaje
![]()
Преди да започнеш да ѝ пишеш ѝ харесвай някой по-готини статуси/споделяния/снимки, но не прекалявай. Просто колкото да те забележи и да имаш основа да започнеш разговор с това, че интересите ви съвпадат(примерно). Или, ако публикува някой статус, в който има смисъл ѝ пиши, че е много права и мислиш като нея в това отношение. Един вид я похвали.
Пък тя, ако те хареса(ако ти хареса профила) може да ти пише и на "Здрасти, как си", но ако не те хареса или ѝ станеш досаден(с прекалено харесване на статуси и тн. примерно) няма да ти отговори и на най-подходящата реплика.