- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- към ученичките:
Същият випуск като мен
Все още учи, но е по-висок клас
Над 18 е и / или не ходи на училище
само за учещите момичета, анкетата е АНОНИМНА и не се вижда какво сте отговорили от останалите, отговорете честно, че правимЕ социологическо проучване![]()
Последно редактирано от machoka : 04-19-2013 на 20:14
Целта е да допълни другата ми сходна тема в тоя раздел.![]()
Ама ти наистина ли не знаеш какъв ще е резултата от тая анкета![]()
znam, тва е за неверниците, за да имат нещо черно на бяло![]()
мачока иска да докаже, че главната аудитория на сайта от женски пол - ученички и начеващи студентки, си пада по:
1. По-възрастни. ака батковци, а понякога и чичковци
2. По сравнително заможни представители на горната категория
Следващата стъпка е да разкрие, че той всъщност е такъв, да подмами нищо неподозиращата си жертва в мултиоргазмена ситуация с обещания за модераторски пост. Естествено важат критерите- дълга до дупето черна коса и дупе като две тарелки кайма (или по актуалната за деня мерна единица)
Grumpy old madman
^^ от горното се съгласявам и подкрепям с две ръце (и не само) мерната единица.
А всъщност искам да изследвам психологическо-социалния феномен на развитието във възрастта до около 20-25 години, при която момчетата са пъпчиви пубери интересуващи се от пълни глупости (циклещи пред компютъра или форсиращи голф 2-ка с агресивната физиономия на Шумахер пред старт-финалната права), а момичетата се осъзнават, че искат човек до себе си на едно по-зряло ниво. Заможността не е фактор тука, както за насочеността на другата тема. Говорим за зрялост на индивида.
Ок говориш за зрялост на индивида. Тогава каква е гаранцията, че госпожица Х на 18 е на достатъчното интелектуално ниво, че и достатъчно зряла за да може да си позволи батко на 26-27 със стабилни виждания за живота, стабилна работа и бъдеще ? Дали въпросното девойче няма да бъде само за чукане ?
Последно редактирано от draid : 04-19-2013 на 21:00
Няма гаранция. Различни хора - различни истории. А пък и нека си бъде само за чукане, ако с това са наясно и двамата. Сценариите са много, фактът е един - тя е с по-голям от нея. То и келешите на 30 не са малко.
Ей ся.. само ученички... дискриминация...![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Отговорих над 18 е. На 19 е, завършва след месец. Пояснението е, за да е точна анкетата :Д
Правилно е да питаш за години, някои хора на по 16 , са още в 4-5 клас, в което няма нищо лошо, всеки заслужава втори, трети или четвърти шанс/клас.
Не говоря за мен, аз съм три висши и работя в чистотата.
Аз завършвам тази година, той е по-голям от мен и не учи вече.
Пича, който ме ебе е студент 2 курс.Винаги съм била с по-големи, не за друго ами за това, че са рядко момчетата мои набори или дори по-малки, които да са на същото интелектуално ниво - все пак момичетата се развиваваме доста по-бързо от момчетата - нищо лично доказано е![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ооо, моя е в 12ти клас
За него ще да е анкетата, като съм кака.
//да се похваля, за 2ра поредна година е първи на националното по мрежи
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Разликата с човека до мен е била минимум 2 години винаги, ако не броим едно по-детско изпълнение с набор.
Тази година завършвам, моят човек е студент във втори курс. 18-20, тоест.
Тази година правя 18, той 21. Но сме заедно откакто аз бях на 15, той на 18 и учехме в едно училище.
И спря да се върти за миг земята..
Хаха да, Чачо. Мислел си ме за по-голяма, казвал си ми го и друг път.![]()
И спря да се върти за миг земята..