- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- към ученичките:
Същият випуск като мен
Все още учи, но е по-висок клас
Над 18 е и / или не ходи на училище
абе за ладата ще поспорим, малките са мноо отракани вече, дигат им акциите във фейсбуците и такива разни,дават им там лайкчета ъпчета и вече са дигнали летвата, с ладата най мноо някоя засукана лелка на средна възраст от селската закусвалня да фанеш. мухаха
колкото до малките парцалчета нека да не забравяме как изглежда тялото и организма кат си на 14/15/16/17/18 и как след тватука няма кво да спорим, фактите са на лице
най елементарното , има куп професии дето те пенсионират на 25-30щото вече не си capable да покриваш изискванията
тъй че аз бих се изкефил доста на някоя малка сладурана![]()
Да, вярно...защо няма в анкетата "по-малък" от мен?
Сега форумните ми гаджета не могат да участват активно.![]()
Ладата беше преносен смисъл...
А това как ще изглежда на 15-18 или след това зависи от нея, дали е на принципа "Да ме харесват такава квато съм и не ми пука за мнението на останалите" , а същевременно е 1,60 и тежи 60кг примерно, или се старае да изглежда много ок. Познавам 40годишни жени (без пластични операции), раждали, на които половината тинейджърки не могат да им стъпят на кутрето-яко поддържани....
А Само за едното опрашване .. ок мога да изпердаша и няква 17-18 год, но само толкова, няма миличко няма слънчице, лиговщини не понасям ... А това дали ще се пенсионираш на 25-30, не зависи от професията, а от теб самия![]()
Доста сме дискриминирани , но тва не пречи да се намесваме в чуждите разговори![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Като смениш зъбите на една бабка с металокерамика спира ли тя да е бабка муаахахЛадата беше преносен смисъл...
А това как ще изглежда на 15-18 или след това зависи от нея, дали е на принципа "Да ме харесват такава квато съм и не ми пука за мнението на останалите" , а същевременно е 1,60 и тежи 60кг примерно, или се старае да изглежда много ок. Познавам 40годишни жени (без пластични операции), раждали, на които половината тинейджърки не могат да им стъпят на кутрето-яко поддържани....
А Само за едното опрашване .. ок мога да изпердаша и няква 17-18 год, но само толкова, няма миличко няма слънчице, лиговщини не понасям ... А това дали ще се пенсионираш на 25-30, не зависи от професията, а от теб самия
Колкото и тунинг да направиш на един стар дирек пак ше си остане стар дирек , и твоя 40 годишен милф бръчките как ше ги скрие ми е чудноСъщо тряя да я пратиш и на лабиопластика , и то стана пълен тунинг пакет кат на профила ти 600 коня с чипче муахахах
Тва за възрастта е много относително , има лапета които мислят като възрастни , явно не си попаднал![]()
Брато, не говоря за тунинговани милфки, не мисля че е редно да качвам техни снимки, за да се съгласиш с мен и честно казано ми е се тая дали ще падаш в категория педофил понеже не можеш да си позволиш нещо по класно или ще се стремиш да ебеш качествено. Попадал съм и на грамотни лапета,които ми е било съвестно да изгърмяИ защо трябва да въртим двете крайности - майките или дъщерите им и защо трябва да се заяждаме, това е най лесното и безсмислено. Аз говорех за телосложението на едните и другите, искаш да ми кажеш че пазара не е наводнен с разплути "пикли" тъпчещи се с чипс и шоколад по цял ден? .....
И кое е смешното на тези 600 коня? Които така или иначе хванаха влака преди доста време...
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Последно редактирано от nosferatu23 : 04-25-2013 на 17:17
Ако си 70кг проблем ли ще е? Ти кажи...
Опитвам се да кажа, че не е важно, проблем или нещо такова. Докато има хора, които делят другите по тегло, красота или нещо такова, ще има и комплексари дето няма смисъл да се комплексират за такива неща. И после се що хората били все недоволни от себе си или твърде критични. Ще ми си отдавна да бяхме надживяли предрасъдъците относно външния вид.
Не е важно, дръжки.