.

Виж резултатите на анкетата: Колко голям е вашият приятел?

Гласували
65. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Същият випуск като мен

15 23,08%
  • Все още учи, но е по-висок клас

13 20,00%
  • Над 18 е и / или не ходи на училище

37 56,92%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    ако предположим че анкетата е достоверна в смисъл не са излъгали драгите госпожици......трябва да изкарам джипа и да се позавъртя покрай училищата , в междучасията може да уловя някоя скумриика мухаха
    вярна е разбира се.. и си има естествените обяснения .. по-горе загатнах.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload Виж мнението
    ебаси майката аз ли съм толкова дърт или 98 ми звучи като детска ясла ..
    Мхм.. и аз като чуя 97-98 и си представям някакво малко дете. А 99-00 направо пеленаче.

Дискриминирана съм в темата.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Ти луд ли си... аз не мога да си представя да се занимавам с такава пикла, най-много да й разбия фейса като се размрънка и разлигави, а те всички са такива по- малко от 93 не ми хвали Иначе сред тия малки парцалчета и с лада 2107 ще имаш успех
    абе за ладата ще поспорим, малките са мноо отракани вече, дигат им акциите във фейсбуците и такива разни,дават им там лайкчета ъпчета и вече са дигнали летвата, с ладата най мноо някоя засукана лелка на средна възраст от селската закусвалня да фанеш. мухаха

колкото до малките парцалчета нека да не забравяме как изглежда тялото и организма кат си на 14/15/16/17/18 и как след тва тука няма кво да спорим, фактите са на лице
    най елементарното , има куп професии дето те пенсионират на 25-30 щото вече не си capable да покриваш изискванията

тъй че аз бих се изкефил доста на някоя малка сладурана

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Да, вярно...защо няма в анкетата "по-малък" от мен?
    Сега форумните ми гаджета не могат да участват активно.

Супер фен Аватара на ubuntureload
    абе за ладата ще поспорим, малките са мноо отракани вече, дигат им акциите във фейсбуците .......

колкото до малките парцалчета нека да не забравяме как изглежда тялото и организма кат си на 14/15/16/17/18 и как след тва тука няма кво да спорим, фактите са на лице
    най елементарното , има куп професии дето те пенсионират на 25-30 щото вече не си capable да покриваш изискванията

тъй че аз бих се изкефил доста на някоя малка сладурана
    Ладата беше преносен смисъл...
    А това как ще изглежда на 15-18 или след това зависи от нея, дали е на принципа "Да ме харесват такава квато съм и не ми пука за мнението на останалите" , а същевременно е 1,60 и тежи 60кг примерно, или се старае да изглежда много ок. Познавам 40годишни жени (без пластични операции), раждали, на които половината тинейджърки не могат да им стъпят на кутрето-яко поддържани....
    А Само за едното опрашване .. ок мога да изпердаша и няква 17-18 год, но само толкова, няма миличко няма слънчице, лиговщини не понасям ... А това дали ще се пенсионираш на 25-30, не зависи от професията, а от теб самия

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Мхм.. и аз като чуя 97-98 и си представям някакво малко дете. А 99-00 направо пеленаче.

Дискриминирана съм в темата.
    Доста сме дискриминирани , но тва не пречи да се намесваме в чуждите разговори
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Ладата беше преносен смисъл...
    А това как ще изглежда на 15-18 или след това зависи от нея, дали е на принципа "Да ме харесват такава квато съм и не ми пука за мнението на останалите" , а същевременно е 1,60 и тежи 60кг примерно, или се старае да изглежда много ок. Познавам 40годишни жени (без пластични операции), раждали, на които половината тинейджърки не могат да им стъпят на кутрето-яко поддържани....
    А Само за едното опрашване .. ок мога да изпердаша и няква 17-18 год, но само толкова, няма миличко няма слънчице, лиговщини не понасям ... А това дали ще се пенсионираш на 25-30, не зависи от професията, а от теб самия
    Като смениш зъбите на една бабка с металокерамика спира ли тя да е бабка муаахах
    Колкото и тунинг да направиш на един стар дирек пак ше си остане стар дирек , и твоя 40 годишен милф бръчките как ше ги скрие ми е чудно Също тряя да я пратиш и на лабиопластика , и то стана пълен тунинг пакет кат на профила ти 600 коня с чипче муахахах
    Тва за възрастта е много относително , има лапета които мислят като възрастни , явно не си попаднал

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Брато, не говоря за тунинговани милфки, не мисля че е редно да качвам техни снимки, за да се съгласиш с мен и честно казано ми е се тая дали ще падаш в категория педофил понеже не можеш да си позволиш нещо по класно или ще се стремиш да ебеш качествено. Попадал съм и на грамотни лапета,които ми е било съвестно да изгърмя И защо трябва да въртим двете крайности - майките или дъщерите им и защо трябва да се заяждаме, това е най лесното и безсмислено. Аз говорех за телосложението на едните и другите, искаш да ми кажеш че пазара не е наводнен с разплути "пикли" тъпчещи се с чипс и шоколад по цял ден? .....
    И кое е смешното на тези 600 коня? Които така или иначе хванаха влака преди доста време...
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

anonymous708973
    Guest
    Като смениш зъбите на една бабка с металокерамика спира ли тя да е бабка муаахах
    Колкото и тунинг да направиш на един стар дирек пак ше си остане стар дирек , и твоя 40 годишен милф бръчките как ше ги скрие ми е чудно Също тряя да я пратиш и на лабиопластика , и то стана пълен тунинг пакет кат на профила ти 600 коня с чипче муахахах
    Тва за възрастта е много относително , има лапета които мислят като възрастни , явно не си попаднал
    Бахти смешния.
    Това, че твоята майка има един куп бръчки, не значи, че всички останали са така, сеш' се?
    Язък, че не искам да качвам снимки, че щях да ти скрия шапката.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Бахти смешния.
    Това, че твоята майка има един куп бръчки, не значи, че всички останали са така, сеш' се?
    Язък, че не искам да качвам снимки, че щях да ти скрия шапката.
    Обичам да ми говорят мръсно , и бих се навил да направя threesome , в живота трябва да се опитва ново

Брато, не говоря за тунинговани милфки, не мисля че е редно да качвам техни снимки, за да се съгласиш с мен и честно казано ми е се тая дали ще падаш в категория педофил понеже не можеш да си позволиш нещо по класно или ще се стремиш да ебеш качествено. Попадал съм и на грамотни лапета,които ми е било съвестно да изгърмя И защо трябва да въртим двете крайности - майките или дъщерите им и защо трябва да се заяждаме, това е най лесното и безсмислено. Аз говорех за телосложението на едните и другите, искаш да ми кажеш че пазара не е наводнен с разплути "пикли" тъпчещи се с чипс и шоколад по цял ден? .....
    И кое е смешното на тези 600 коня? Които така или иначе хванаха влака преди доста време...
    тва понятие с педофилията вече е толкова объркано че и ти няма да можеш да ми го обясниш
    Последно редактирано от nosferatu23 : 04-25-2013 на 17:17

Мега фен Аватара на tori
    Ти луд ли си... аз не мога да си представя да се занимавам с такава пикла, най-много да й разбия фейса като се размрънка и разлигави, а те всички са такива по- малко от 93 не ми хвали Иначе сред тия малки парцалчета и с лада 2107 ще имаш успех
    Айде недей за всичките да говориш. Има хора и хора. И що за проблем е ако съм 1.60 и да тежа 60 килограма? (тука заебаваме факта, че съм 50, а не 60 кила както в примера и съм висока точно 1.60)
    Иначе трябваше да има отговор "По-малък", много кофти така.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Ако си 70кг проблем ли ще е? Ти кажи...

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    само за учещите момичета, анкетата е АНОНИМНА и не се вижда какво сте отговорили от останалите, отговорете честно, че правимЕ социологическо проучване
    Very clever...
    Schhh! Hear the silence...

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Ако си 70кг проблем ли ще е? Ти кажи...
    Опитвам се да кажа, че не е важно, проблем или нещо такова. Докато има хора, които делят другите по тегло, красота или нещо такова, ще има и комплексари дето няма смисъл да се комплексират за такива неща. И после се що хората били все недоволни от себе си или твърде критични. Ще ми си отдавна да бяхме надживяли предрасъдъците относно външния вид.

anonymous708973
    Guest
    Не е важно, дръжки.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Опитвам се да кажа, че не е важно, проблем или нещо такова. Докато има хора, които делят другите по тегло, красота или нещо такова, ще има и комплексари дето няма смисъл да се комплексират за такива неща. И после се що хората били все недоволни от себе си или твърде критични. Ще ми си отдавна да бяхме надживяли предрасъдъците относно външния вид.
    съгласен съм напълно
    например когато видя момиче с косми под ръцете или дебел гъз , последното нещо което ще направя е да и се смея , все пак не искам да деля хората по различия , и гледам да надживея предрасъдъците относно външния вид 21 век е все пак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си