.

Виж резултатите на анкетата: Колко голям е вашият приятел?

Гласували
65. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Същият випуск като мен

15 23,08%
  • Все още учи, но е по-висок клас

13 20,00%
  • Над 18 е и / или не ходи на училище

37 56,92%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Hybrid View

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Ти луд ли си... аз не мога да си представя да се занимавам с такава пикла, най-много да й разбия фейса като се размрънка и разлигави, а те всички са такива по- малко от 93 не ми хвали Иначе сред тия малки парцалчета и с лада 2107 ще имаш успех
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload Виж мнението
    Ти луд ли си... аз не мога да си представя да се занимавам с такава пикла, най-много да й разбия фейса като се размрънка и разлигави, а те всички са такива по- малко от 93 не ми хвали Иначе сред тия малки парцалчета и с лада 2107 ще имаш успех
    абе за ладата ще поспорим, малките са мноо отракани вече, дигат им акциите във фейсбуците и такива разни,дават им там лайкчета ъпчета и вече са дигнали летвата, с ладата най мноо някоя засукана лелка на средна възраст от селската закусвалня да фанеш. мухаха

колкото до малките парцалчета нека да не забравяме как изглежда тялото и организма кат си на 14/15/16/17/18 и как след тва тука няма кво да спорим, фактите са на лице
    най елементарното , има куп професии дето те пенсионират на 25-30 щото вече не си capable да покриваш изискванията

тъй че аз бих се изкефил доста на някоя малка сладурана

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си