Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
абе за ладата ще поспорим, малките са мноо отракани вече, дигат им акциите във фейсбуците .......

колкото до малките парцалчета нека да не забравяме как изглежда тялото и организма кат си на 14/15/16/17/18 и как след тва тука няма кво да спорим, фактите са на лице
най елементарното , има куп професии дето те пенсионират на 25-30 щото вече не си capable да покриваш изискванията

тъй че аз бих се изкефил доста на някоя малка сладурана
Ладата беше преносен смисъл...
А това как ще изглежда на 15-18 или след това зависи от нея, дали е на принципа "Да ме харесват такава квато съм и не ми пука за мнението на останалите" , а същевременно е 1,60 и тежи 60кг примерно, или се старае да изглежда много ок. Познавам 40годишни жени (без пластични операции), раждали, на които половината тинейджърки не могат да им стъпят на кутрето-яко поддържани....
А Само за едното опрашване .. ок мога да изпердаша и няква 17-18 год, но само толкова, няма миличко няма слънчице, лиговщини не понасям ... А това дали ще се пенсионираш на 25-30, не зависи от професията, а от теб самия

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
Мхм.. и аз като чуя 97-98 и си представям някакво малко дете. А 99-00 направо пеленаче.

Дискриминирана съм в темата.
Доста сме дискриминирани , но тва не пречи да се намесваме в чуждите разговори