Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
Ако правиш по 4 серии за всяко от двете, може да използваш различни тежести във всяка от сериите, Първата серия правиш примерно с умерена тежест и 10 чисто изпълнени повторения. Без замах и клатене. Втората серия със средно тежко и 10 повторения. Третата с максимално тежко и колкото повторения се получат в диапазона 5-10. (Или втори вариант. Първа серия с умерена тежест. Втората и третата с максималната тежест. като във втората серия ще успееш да направиш между 7 и 10 повторения. Стремиш се към 10 във следващите тренировки. А в следващата трета серия (втора серия с максималната тежест) няма да успееш да направиш повече от 5-6 повторения). Накрая четвъртата серия можеш да направиш с тежест по-лека отколкото в първата серия с 10 много чисти повторения.
Примерно 1 серия 10х35,5 кг. Втора серия 10х38 кг. Трета серия 5х38 кг. Четвърта серия 10х28 кг.

И така като правиш нещо подобно на тренировките си ще имаш като мен ръка 40+ см . От начално положение преди фитнеса 26 см стегната ръка.
Да тя от 3 месеца ми е - такава - прав със щанга - 3 серии-30кг-30кг-30кг (3x30) по варианта който ти каза, после скотово 4 серии - 30кг-35кг-40кг-30кг, ама явно това с дъмбелите ме изморяваше излишно защото вчера си направих без тях и усетих ефекта който преди беше