Като почнете с тия истории, как било "на запад". Да не сме 73-та? Какво е това на запад, тук да не сме 3та ръка хора? Ако вие се чувствате такива, то аз не се. Така като говорите, някой ще реши, че едва ли не хората на запад не страдат от липса на пари. Цъфнали са на запад. Може би Америка? Която има 16 трилиона и отгоре дълг? Където ако не си здравно осигурен, не те поглеждат, ако не можеш да си платиш? Или Италия, Испания? За кой запад говорите?
Защо си мислиш, че "на запад", няма хора които да са в по-лошо положение от нашето?
Много хора там не живеят постоянно на 1 място, не могат да си купят къща/апартамент.
Ясно е, че сме на зад, но тук имаме мн неща, които ги имат и те, дори такива които ги нямат.
Аз поне не се притеснявам, да изтегля "White teen on mandingo party 5", че видиш ли някой може да влезе и да ми лепне 1к евро глоба.
Аз лично до преди 1 месец не си правих сметка за парите, харчих яко за каквото ми е кеф. Но се осъзнах малко и реших до поспра с глупостите, да пестя и инвестирам.