.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Скейтборд

Smile Скейтборд

Здравейте.Искам да си купя скейт.До сега не съм карала и целта ми е да се науча както да карам така и няколко трикчета. Модела който си харесах е този ----> http://www.sportsdirect.com/streetli...lcode=75901393 ..но незнам дали е хубав защото е евтин но го видях същия в друг сайт в който е за 90 лв. Та вапроса ми е: Ако някой го има или разбира от скейове..моля ви кажете ми дали е хубав и дали могат да се правят трикчета с него

Мега фен Аватара на 102
    Здравей, що като за начало не си земеш някъв прост от Илиянци... дори май в Карфур гледах някви прости.... да потренираш с него, да задобрееш, па после да отидеш в някой професионален магазин, да го ПРОБВАШ и в крайна сметка да си с нещо свестно..?.....

Ами аз просто си харесах този модел...пък е и евтин..смисъл 6 евро са си нищо.И искам нещо с което мога да правя трикчета...Все пак мерси за съвета

Мега фен Аватара на 102
    Тва не са ли паундове бе.. не че има голяма разлика между 12 и 19 лева, ама... Зимай го, същият боклук е като тия, които ти предлагам, понаучи се и тогава си земи нещо свестно.

аз си го направих сайта да е с еврота..иначе и на мен ми беше със паундове ....мерси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си