.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Влюбен съм в най-добрата ми приятелка.

Всичко започна, когато се сближихме повече. По цял ден сме заедно, всяка събота и неделя сме по цял ден навън, само двамата и просто започнах да я харесвам, а после стана по сериозно. Много чаках, но накрая се реших да и кажа, обаче отговора беше, че иска да си останем само приятели, а аз не мога... Влюбен съм до уши в нея, само за нея мисля, трудно заспивам и се събуждам рано сутринта с много лошо настроение и просто не издържам. Казах и че съм влюбен в нея и пак нищо...Не мога без нея, по цял ден ми е кофти, а само като си я представя с друг, ми иде да ...А ако я видя с друг.. е вече не знам к'во ще стане. Моля ви, помогнете

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    остави я намира!

Щом ти е казала, че иска да сте само приятели, откажи се от идеята да сте заедно. "Казах и че съм влюбен в нея и пак нищо"- щом нейните чувства не са същите, не може да очакваш от нея да те хареса насила. Гадно е, но ще трябва да свикнеш с идеята, че ще бъдеш до нея само като приятел. Другият вариант е да се отдалечеш от нея, ти си решаваш.

просто не мога да седя до нея само като приятел, а метода с отдалечаването само я нарани и стана много гадно защото наистина имахме уникални спомени заедно

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    на колко сте?

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Между момче и момиче не може да има истинско приятелство това не го ли разбрахте винаги ще стои мъжкия нагон за секс накратко казано !
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Може би го е казала, защото не иска да прецаквате нещата, а не се е замислила, че може да е по-добре и за двама ви. Не ми изглежда да е безразлична, щом всеки уикенд сте по цял ден заедно. Просто проведете един сериозен разговор, ако не те харесва по този начин най-добре се отдръпни от нея за да я забравиш.

kyka 1 не искам секс от нея не ми е т'ва в главата само и аз съм на 15 тя на 14 и опитах се да проведем сериозен разговор 1-я път когато и казах тя не каза нищо, само се усмихна и после като я питах по скайп тя каза че ме обича страшно много но само като приятел и че и е било гадно да ми го каже на живо а следващите пъти и намеквах обаче пак нищо каза, че можела да си контролира чувствата дрън-дрън и сега ми е много гадно по цял ден седя сам в училище тъжен съм а попринцип съм много весел човек и вече не знам какво да правя

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не те иска - защо продължаваш да се вреш там, където си нежелан?
    А още повече, че щом не можеш да й останеш приятел - отдалечаваш се от нея, разсейваш мислите си за нея и с времето ще я забравиш.

кофтито е че не мога да се отдалеча тренираме на едно място и ходим по лагери, учиме на едно място, излизаме в обща компания..

Просто опитай да ограничиш контактите си с нея. Когато сте в една стая, не е задължително да си говорите.
    Но тук вече идва и проблемът с нейните чувства. Обясни й, че искаш малко пространство, и се надявай да те разбере...
    Бях в същото положение и ти казвам, че е много трудно.

Бих ти дал един полезен съвет. Не знам дали ще ти хареса в началото но при мен проработи успешно . Бях в същото положение с една моя приятелка . тя ми каза че ме обича само като приятел и аз се отдалечих от нея но след няколко седмици реших че с бягане от проблема той няма да се реши. Така бях вече решен да пожертвам всичко за нея и след 1 месец вече бяхме заедно ..както и в момента продължаваме да сме заедно. Искам да ти кажа че когато обичаш някого независимо обстоятелствата, какво ти казват другите , колко си плакал и колко ти е било трудно НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТКАЗВАШ ! защото накрая винаги този който се бори - печели ! Ако искаш послушай съвета ми . Дайте си няколко седмици време и ти си този който трябва да вземе решението дали си готов на всичко заради нея или е просто поредното влечение УСПЕХ!!!

Голям фен Аватара на nosferatu23
    да покажеш на жена че я харесваш -> biggest fail EVER , но всеки си знае неговият начин де ! самопризнанията за мен са невъзможност да си сдържиш емоциите и да пазиш тайна -> слаба психика

а за жените тва е отблъскващо сигурен съм

Мега фен Аватара на Chacho
    Не се раздавай за някого, който не си го е заслужил. Ако ти отвърне - чак тогава. Бъди по-самостоятелен, защото зависиш ли от други хора, ще се разочароваш прекалено често.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Или приемаш да си й приятел, да си около нея, но нищо повече, или се откажи напълно от нея.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

благодаря ти

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от xallsax Виж мнението
    Искам да ти кажа че когато обичаш някого независимо обстоятелствата, какво ти казват другите , колко си плакал и колко ти е било трудно НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТКАЗВАШ ! защото накрая винаги този който се бори - печели !
    Доста си наивен.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си