.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Exclamation Жалба към полицията

Здравейте. С бившия ми приятел се разделихме преди повече от 5 месеца, но поддържахме пак някаква връзка. Преди няколко дни му казах, че вече не искам да общувам с него, а той реагира по много лош начин. Започва да ме псува, да ме обижда, да ме заплашва, че ако ме види "ще ми разкаже играта". Той е пълнолетен, аз не. Имали сме интимен живот. Заплахите му са свързани също с това, че ще разкаже на всички за сеха, а на мен не ми се иска това да става.. и каза,че ако спра да му вдигам телефона ще направи живота ми ад. Та заплашва и близките ми и знае къде живея това също ме притеснява... имам събщения и записани разговори с обиди.. Та въпроса ми е дали мога да се обърна към полицията, с помоща на родителите си и дали доказателствата са достатъчни.. Благодаря предварително !

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Предупреди го, че ако направи нещо, ще се обърнеш към полицията. Напомни му, че за секс с непълнолетна може да си има проблеми с прокуратурата. Не ти имаш от какво да се притесняваш, а той.

Обикновено куче, което много лае не хапе. Според мен е само въздух под налягане, но няма да навреди да му обясниш как стоят нещата.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Я го остави тоя пеерас , тегли му една майна и толкоз!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    В повечето случаи куче, което много лае не хапе, при подобни идиоти важи същото.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    И аз съм на мнение, че по скоро приказва... Егати лайнето, добре, че си скъсала с него
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

аз вече го предопредих, той ми се изсмя и каза " давай " ..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Остави го . Прекъсни всякакви връзки с него . В профила ти пише,че си на 15.Ако те е страх,че вашите ще разберат,че си спала с него, по- добре ти им кажи , от колкото да разберат от страничен човек. И да , определено , проблеми може да си има с полицията за това,че си непълнолетна .Предполагам обаче,че най-много ще му лепнат една ограничителна заповед и толкоз.Не знам това дали ще го спре да се занимава с теб или ще го ядоса повече.При всички случаи кажи на родителите ти,ако смееш разбира се...

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от cYnkii Виж мнението
    аз вече го предопредих, той ми се изсмя и каза " давай " ..
    Ами давай тогава.
    Разкажи на родителите си как стоят нещата и заедно отидете в полицията.
    Не обръщай повече внимание на такива празноглавци.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Така ти е казал, защото знае, че няма да го направиш. Това не значи, че той ще направи нещо.

Мега фен
    Град
    Earth...
    И като отидеш в полицията какво очакваш да стане? Нали се сещаш, че няма да го вкарат в затвора?

Може и просто да е наранен.Аз не бих постъпил чак така,но бих се изнервил доста.Много момчета просто не искат да покажат страданието си по този начин.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Предупреди го, че ако направи нещо, ще се обърнеш към полицията. Напомни му, че за секс с непълнолетна може да си има проблеми с прокуратурата. Не ти имаш от какво да се притесняваш, а той.

Обикновено куче, което много лае не хапе. Според мен е само въздух под налягане, но няма да навреди да му обясниш как стоят нещата.
    1 към 1 с моето мислене в момента + ^
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Пускай жалба.Полицията си върши раобтата перфектно и няма да имаш повече проблеми.Само глей да няма твой голи снимки или нещо да плъзнат в фейса след това.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    В мене се борят два гласа- единият казва "Ти сама си си виновна, като не преценяваш какви хора допускаш до себе си" и вторият /в твоя защита/- "Хубу, малка си, неопитна, ама защо правиш с някого нещо, от което после ще се срамуваш?!"

Цитирай Първоначално написано от evolintendd Виж мнението
    Полицията си върши раобтата перфектно и няма да имаш повече проблеми.
    В кой мол, викаш, въртят тоя филм?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    В кой мол, викаш, въртят тоя филм?

Най-добре сподели на родителите си. Дори да отидеш в полицията, пак ще се стигне до знанието на вашите, така че започни от там. А и в крайна сметка, родителите обикновено съществуват не за да вгорчават живота на децата си, а за да им помагат.
    А на младежа просто спри да му обръщаш внимание. Чувства се силен, защото се страхуваш от него.
    А дори и да разкаже на някого, че сте правили секс, какво? Срамуваш ли се? Ако се срамуваш, защо изобщо си си легнала с него?
    И другият път мисли повечко.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от evolintendd Виж мнението
    Полицията си върши раобтата перфектно и няма да имаш повече проблеми.

Да бе, най-много след 6-7 месеца разправии в полицията да го смъмрят малко. Даже ограничителна заповед няма да му дадат.

Маце, какво го заплашваш с полиция, естествено, че ще ти се изсмее, вижда колко си уплашена. Спри да му вдигаш, смени си номера, ако трябва и готово.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Хм, недоволни от полицията остават само хора, които не знаят как да си потърсят правата. Аз лично 2 пъти съм пускала жалба срещу конкретни лица и двата пъти останах доволна от резултата.

Авторке, говори с вашите задължително. Трябва да са наясно.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Точно полицаи и съд ми газят правата. Последната седмица събирам сили да пиша на Нова и битиви.

Затова и не вярвам някой да си мръдне пръста да свърши нещо.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    ^Точно полицаи и съд ми газят правата. Последната седмица събирам сили да пиша на Нова и битиви.

Затова и не вярвам някой да си мръдне пръста да свърши нещо.
    Трябва да знаеш къде да ги натиснеш. В някои случаи е безнадеждно обаче, факт.
    Но така общо, без конкретен случай, не мога да коментирам нищо. При мен си свършиха добре работата, дори след това инспекторът ми звъня 2 пъти персонално да ме пита дали няма пак проблеми.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Пиши на Господарите. Барем да те видим по телевизията
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Хм, недоволни от полицията остават само хора, които не знаят как да си потърсят правата. Аз лично 2 пъти съм пускала жалба срещу конкретни лица и двата пъти останах доволна от резултата.

Авторке, говори с вашите задължително. Трябва да са наясно.
    Защо си пускала жалба срещу разни хора? Толкова ли е било нетърпимо.

Аз от полицията съм останала недоволна. Откровена манипулация, абсолютно невярно представяне на възможните последствия, пълно пренебрегване на някои "подробности", които имат значение... Радвам се, че след идната седмица ще приключа всякакви взаимоотношения с тях.

Калпазанке, какво е станало? Може и на лично, ако предпочиташ...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Защо си пускала жалба срещу разни хора? Толкова ли е било нетърпимо.
    Точно нетърпими не, но си го заслужаваха. Не бяха сериозни неща обаче.

Първият път дори не знаех към кого пускам жалба. Съвсем случайно, на непозната улица, пред очите ми от някакъв двор изскача немска овчарка и напада бездомно куче. На място виках полиция и после собственика го подпуках много здраво и за инцидента, и относно отглеждането на кучетата. Изяде солени глоби за няколко неща.
    Вторият път беше срещу съседска женичка, която реши, че може да повишава тон на улицата и да ме обижда и заплашва.

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Наеми си охрана ?

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Абе нямаш ли някой приятел дето да го хване тоя и да му тегли 1 здрав бой...? Уж случайно така...

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението

За непълнолетна няма как да си има никакви проблеми с прокуратурата, по простата причина, че секса с малотни е забранен, а не с непълнолетни.

Кажи, че ще пуснеш жалба за тормоз.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си