.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    За непълнолетна няма как да си има никакви проблеми с прокуратурата, по простата причина, че секса с малотни е забранен, а не с непълнолетни.
    Има си вратички в закона
    Но така или иначе едва ли ще се стигне до там. Нали девойката и бездруго не желае да се разбира за половия ѝ живот.
    А тя на колко години е всъщност, че така се притеснява?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от cYnkii Виж мнението
    Здравейте. С бившия ми приятел се разделихме преди повече от 5 месеца, но поддържахме пак някаква връзка. Преди няколко дни му казах, че вече не искам да общувам с него, а той реагира по много лош начин. Започва да ме псува, да ме обижда, да ме заплашва, че ако ме види "ще ми разкаже играта". Той е пълнолетен, аз не. Имали сме интимен живот. Заплахите му са свързани също с това, че ще разкаже на всички за сеха, а на мен не ми се иска това да става.. и каза,че ако спра да му вдигам телефона ще направи живота ми ад. Та заплашва и близките ми и знае къде живея това също ме притеснява... имам събщения и записани разговори с обиди.. Та въпроса ми е дали мога да се обърна към полицията, с помоща на родителите си и дали доказателствата са достатъчни.. Благодаря предварително !
    сигурна ли си, че е пълнолетен О.о ?

Ми, близко е до акъла. Или казваш, че не сте правили секс, а той те заплашва с изнасилване (сексуален тормоз) или че те е изнасилил. Разкажи за случаят. Вдигни шум. Само не приемай ролята на жертвата - това ще го възбуди допълнително, покажи, че не те е страх. Покажи, че се е захванал с неправилният човек.
    Може да го уличиш с нещо. Звучи ми като човек, който се е занимавал с криминална дейност - ти все знаеш нещо повече. Ако не все знаеш кои са му слабите места. Кажи му, че и за него могат да се разчуят много неща. Нямаш си и на идея една жена колко може да унижи мъж.Пък да не говорим като стане въпрос за по-сексуални неща.
    Не се връзвай на селски номера...
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си