.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Hybrid View

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Абе нямаш ли някой приятел дето да го хване тоя и да му тегли 1 здрав бой...? Уж случайно така...

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от cYnkii Виж мнението
    Здравейте. С бившия ми приятел се разделихме преди повече от 5 месеца, но поддържахме пак някаква връзка. Преди няколко дни му казах, че вече не искам да общувам с него, а той реагира по много лош начин. Започва да ме псува, да ме обижда, да ме заплашва, че ако ме види "ще ми разкаже играта". Той е пълнолетен, аз не. Имали сме интимен живот. Заплахите му са свързани също с това, че ще разкаже на всички за сеха, а на мен не ми се иска това да става.. и каза,че ако спра да му вдигам телефона ще направи живота ми ад. Та заплашва и близките ми и знае къде живея това също ме притеснява... имам събщения и записани разговори с обиди.. Та въпроса ми е дали мога да се обърна към полицията, с помоща на родителите си и дали доказателствата са достатъчни.. Благодаря предварително !
    сигурна ли си, че е пълнолетен О.о ?

Ми, близко е до акъла. Или казваш, че не сте правили секс, а той те заплашва с изнасилване (сексуален тормоз) или че те е изнасилил. Разкажи за случаят. Вдигни шум. Само не приемай ролята на жертвата - това ще го възбуди допълнително, покажи, че не те е страх. Покажи, че се е захванал с неправилният човек.
    Може да го уличиш с нещо. Звучи ми като човек, който се е занимавал с криминална дейност - ти все знаеш нещо повече. Ако не все знаеш кои са му слабите места. Кажи му, че и за него могат да се разчуят много неща. Нямаш си и на идея една жена колко може да унижи мъж.Пък да не говорим като стане въпрос за по-сексуални неща.
    Не се връзвай на селски номера...
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си