- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- той е "обвързан"
granger, недей да съдиш така крайно.Има ситуации и ситуации. Понякога без много да му мислиш се озоваваш "третия". След това вече имаш избор дали да продължиш или да се отдръпнеш. Когато силно те влече обаче, второто е много трудно.
А кой е 'парцалът', отново зависи от връзката и отношенията. Понякога любовницата намазва много повече.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ми, може и да съм крана,ама специално в тая ситуация тя е тая дето се вре,едно че е смешно , друго че е грозно .Силно се надявам да се е филмирала и пича да не е такъв ..."играч"
maDamn
Нормално да се вре, търси си интереса все пак. А колкото до мъжката гледна точка, gabe го е описал много добре на предната страница.
Въпросът е, че в случая на мен ми изглежда, че той си търси просто разнообразие, а тя е хлътнала и това, което той може да й предложи, няма да й е достатъчно.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Може и тей да е ... но е въпрос на достойнство, аз не бих си позволила да съм 2ра цигулка, а са се опитвали да ме поставят в такова положение...
maDamn
пф вие авторката в цигулка ли я повишихте...
Ма веднъж се живее.Зимай го от гажето му оправи го и го заеби да видим каде ще се намери след това,пък и той ще си е виновен.
ми да го притрепя