- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- той ме удари
Казах на приятелят ми че не може да ме удари като си мислех че не би ми посегнал,но само със мислите си останах доста често му се случва да ме удря дори и на шега но със сила..........казва че го нервирам като не искам да спя със него и аз трябва да го правя по негово желание не ме оставя да спя а ако го отблъсна се цупи............а го обичам е не знам какво бих правила без него
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
Lele mila kak moje da mu pozvolqva6 da te udrq![]()
Nedeu be!!!Taka 6te svikne...i lo6o
rabotata ne e dobre6tom te udrq
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
А как виждаш бъдещето на връзката ви?
за жалост много жени не могат да отговорят на този въпросПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Ако някой ме удари повече нямада съществува за мен.Първо шамар, после побоища...Няма такива филми "Ама ние се обичаме,той без да иска си изпусна нервите", режеш го и тва е.Мъж който бие жена е един боклук и не заслужава нищо!
ем и на мене ми се е случвало да ме удрят.. и аз така мислех като тебе.. бих те посъветвала да говориш с него да си сдържа нервите.. обаче при мене тфа не помогна.. накрая се разделихме след доста "лек" побой.. абе зарежи го щото едва ли ще се промени.. не мислиш ли че заслужаваш някой който да те цени?
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
така е, и аз не мога да ги разбера такива хора.. как може да се търпи подобно отношение.. пфуу по този начин изгубваш и достойнството си, и цената си..Първоначално написано от jeditte
да позволяваш на някакъв мърльо да се отнася така с теб..хаха той щото не е попаднал на такава като мен
![]()
ще търпя такова нещо, ама другия път
![]()
и на сичкото отгоре да твърдиш, че го обичаш? в кой свят живееш, момиче![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Зарежи го мила. Няма "оби4ам го", няма "не мога без него". Един мъж посегне ли на жена е отрепка, боклук, нищожество, което не заслужава да бъде оби4ано.
Ако не направиш нещо той ще свикне 4е може да те удря безнаказано и ще продължава. Днес ще е защото не искаш да му пуснеш, утре защото говориш с други мом4ета, другиден ве4е ще ти посяга за най-малкото нещо...
![]()
Робинята на Quench
Понякога се чудя, защо повечето от момичетата са такива мазохистки и с конкурс ли ги избират тия утрепки....
поткрепям с две ръце,не позволявам никои да ме удря баща ми никога не ме е удрял,а някои си ще ме удари и няма да си понесе последствията.Мъж които удря жене не е само боклук,но и един страхливец пълен с комплекси.Моето мнение е че трябва да го оставишПървоначално написано от jeditte
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Подкрепям с две ръце мненията че трябва да го зарежеш. Едва ли връзката ви би имала бъдеще с тези шамариЗа мен е недопустимо някой да ме удари дори и на шега! Бих те посъветвала да се разделите, защото никоя любов не оправдава действията му! Дано имаш късмет [-o<
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
зарежи го, но внимавай!!! Може да те пребие, като му кажеш, че искаш да го напуснеш!!! Без да искал си изпуснал нервите - НЯМА такова нещо!!!
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
udrqi i tiii![]()
abe nai-dobre go zareji, tolkova drugi poboinici ima![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
abe kak shte te udrq toq idiot !?!??!? nqma da mu pozvolqvash!!!! shto za 4ovek e toq be male mn`me iznervi.. ako na men mi se be6e slu4ilo go zarqzvam kolkoto i da go obi4am..
Вие сте готови за пълноценен семеен живот !![]()
![]()
Хах явно той се е нау4ил 4е с един 6амар става си4ко!!?!? Следва6тия път му кажи 4е няма да стане така номера и го отрежи пък той ако наистина те оби4а 6те те разбере и 6те продължите по 6тастливия път на "любовта" ако не живота продължава нали ?:P
Зарежи го тоя бре..
аз лично никога не бих се примирила да съм с човек, който ми посяга. направи ли го веднъж ще има и втори път, а аз няма да допусна това по простата причина, че още след първия ще се обърна и ще тръшна врата! няма значение по каква причина те е ударил - той няма право на това! зарежи го, защото такава измет като него няма място при теб!!!
mn dobre kazano !!!Първоначално написано от jeditte
ИДИОТ !
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.