.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 83
    Голям фен Аватара на naia
    Град
    София

той ме удари

Казах на приятелят ми че не може да ме удари като си мислех че не би ми посегнал,но само със мислите си останах доста често му се случва да ме удря дори и на шега но със сила..........казва че го нервирам като не искам да спя със него и аз трябва да го правя по негово желание не ме оставя да спя а ако го отблъсна се цупи............а го обичам е не знам какво бих правила без него

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 точка от правилника!

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Lele mila kak moje da mu pozvolqva6 da te udrq Nedeu be!!!Taka 6te svikne...i lo6o

Повече от фен
    rabotata ne e dobre 6tom te udrq
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

Голям фен
    А как виждаш бъдещето на връзката ви?

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    a kak staa toq nomer ....toi te udrq ,a ti go obi4a6?
    за жалост много жени не могат да отговорят на този въпрос
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Повече от фен
    Ако някой ме удари повече нямада съществува за мен.Първо шамар, после побоища...Няма такива филми "Ама ние се обичаме,той без да иска си изпусна нервите", режеш го и тва е.Мъж който бие жена е един боклук и не заслужава нищо!

Супер фен
    ем и на мене ми се е случвало да ме удрят.. и аз така мислех като тебе.. бих те посъветвала да говориш с него да си сдържа нервите.. обаче при мене тфа не помогна.. накрая се разделихме след доста "лек" побой.. абе зарежи го щото едва ли ще се промени.. не мислиш ли че заслужаваш някой който да те цени?

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от jeditte
    Ако някой ме удари повече нямада съществува за мен.Първо шамар, после побоища...Няма такива филми "Ама ние се обичаме,той без да иска си изпусна нервите", режеш го и тва е.Мъж който бие жена е един боклук и не заслужава нищо!
    така е, и аз не мога да ги разбера такива хора.. как може да се търпи подобно отношение.. пфуу по този начин изгубваш и достойнството си, и цената си..

да позволяваш на някакъв мърльо да се отнася така с теб.. хаха той щото не е попаднал на такава като мен ще търпя такова нещо, ама другия път

и на сичкото отгоре да твърдиш, че го обичаш? в кой свят живееш, момиче
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен
    Град
    SF
    Зарежи го мила. Няма "оби4ам го", няма "не мога без него". Един мъж посегне ли на жена е отрепка, боклук, нищожество, което не заслужава да бъде оби4ано.
    Ако не направиш нещо той ще свикне 4е може да те удря безнаказано и ще продължава. Днес ще е защото не искаш да му пуснеш, утре защото говориш с други мом4ета, другиден ве4е ще ти посяга за най-малкото нещо...

Робинята на Quench

Guest
    Понякога се чудя, защо повечето от момичетата са такива мазохистки и с конкурс ли ги избират тия утрепки....

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    поткрепям с две ръце,не позволявам никои да ме удря баща ми никога не ме е удрял,а някои си ще ме удари и няма да си понесе последствията.Мъж които удря жене не е само боклук,но и един страхливец пълен с комплекси.Моето мнение е че трябва да го оставиш
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Голям фен
    Град
    на луната
    Подкрепям с две ръце мненията че трябва да го зарежеш. Едва ли връзката ви би имала бъдеще с тези шамари За мен е недопустимо някой да ме удари дори и на шега! Бих те посъветвала да се разделите, защото никоя любов не оправдава действията му! Дано имаш късмет [-o<
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Повече от фен
    зарежи го, но внимавай!!! Може да те пребие, като му кажеш, че искаш да го напуснеш!!! Без да искал си изпуснал нервите - НЯМА такова нещо!!!

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    udrqi i tiii
    abe nai-dobre go zareji, tolkova drugi poboinici ima
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    заеби,живота продължава и без него.. нали?
    или предпочиташ да си го обичаш там и той да те удря постоянно?
    извинявай,тфа не е любов..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

abe kak shte te udrq toq idiot !?!??!? nqma da mu pozvolqvash!!!! shto za 4ovek e toq be male mn`me iznervi.. ako na men mi se be6e slu4ilo go zarqzvam kolkoto i da go obi4am..

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Вие сте готови за пълноценен семеен живот !

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    a kak staa toq nomer ....toi te udrq ,a ti go obi4a6?
    Любов...Явно мнного силна Въпреки , че аз не бих позволила да ме удари някой...

Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    заеби,живота продължава и без него.. нали?
    или предпочиташ да си го обичаш там и той да те удря постоянно?

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    Хах явно той се е нау4ил 4е с един 6амар става си4ко!!?!? Следва6тия път му кажи 4е няма да стане така номера и го отрежи пък той ако наистина те оби4а 6те те разбере и 6те продължите по 6тастливия път на "любовта" ако не живота продължава нали ? :P

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Зарежи го мила. Няма "оби4ам го", няма "не мога без него". Един мъж посегне ли на жена е отрепка, боклук, нищожество, което не заслужава да бъде оби4ано.
    Ако не направиш нещо той ще свикне 4е може да те удря безнаказано и ще продължава. Днес ще е защото не искаш да му пуснеш, утре защото говориш с други мом4ета, другиден ве4е ще ти посяга за най-малкото нещо...

Супер фен
    Зарежи го тоя бре..

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Зарежи го тоя бре..
    Що бе виж с бой е по - яко . Може и тя да го смлати няколко пъти да се осъзнае оня

Мега фен Аватара на iiirish
    аз лично никога не бих се примирила да съм с човек, който ми посяга. направи ли го веднъж ще има и втори път, а аз няма да допусна това по простата причина, че още след първия ще се обърна и ще тръшна врата! няма значение по каква причина те е ударил - той няма право на това! зарежи го, защото такава измет като него няма място при теб!!!

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    mn dobre kazano !!!

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    ИДИОТ !
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си