.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Фен
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Заетото не се бара. Не ми харесва това някой, ако ме харесва, да общува повече с мен по скайп отколкото на живо. И не, няма да му взема колата, ако ми я дава, защото ще откъсна главата на наивницата, която си мисли, че ще гепи Моето. Копиши?

Така че не се заблуждавай и не давай да те водят за носа. Направо го попитай, защото вече си заблудената овца. Това не е хубава роля, особено ако се подиграят с чувствата ти.
    Ами такива са обстоятелствата, че повечето време така е общуването.
    Да попитам направо какво- дали ме харесва или нещо от сорта..ами не мисля, че ей така ще си каже направо, защото все пак си е обвързан, а и ще се разкрие така пред мен изцяло, което от една страна е рисково за него..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от ankata Виж мнението
    Ами такива са обстоятелствата, че повечето време така е общуването.
    Да попитам направо какво- дали ме харесва или нещо от сорта..ами не мисля, че ей така ще си каже направо, защото все пак си е обвързан, а и ще се разкрие така пред мен изцяло, което от една страна е рисково за него..
    Щом има и нещо друго към теб, може да иска само да те мине. Да бъдеш втората цигулка, а колата е утешителна награда. Това е само предположение. Може да те харесва наистина. В такъв случай изчакай, но аз например съм директен човек. Зависи от ситуацията дали бих попитала направо или не.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си