.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Супер фен Аватара на Supermassive____
    Много грозно и безсмислено е това. Аман от пyбертетски глупости. Защо трябва да си го причинявате? Заради тъпата мода ли? Не мога да ви разбера. Глупави деца.

Супер фен Аватара на scrooper
    Не можеш ли да си вземеш 4ка? Разширението става постепенно.
    Надявам се тая мода да отмине скоро!
    always late but worth the wait!

Мега фен Аватара на dirtyyy
    хаха...предпочитам тая мода да остане, пред вашата страхотна изискана фешън мода тип от подиум на версаче.
    аре мола ва

Мега фен Аватара на tori
    Въпроса със модата не го ли разнищихме по-горе? Айде стига вече, ако вие правите всичко от поза, то има и хора дето хич не им дреме дали са по модата.

anonymous895156
    Guest
    Направи си голям флеш на бузата, ще бъдеш модерна

Така, виждам, че има доста мнения, за което благодаря с:
    Но се случи така, че разширителя е паднал миналата нощ докато съм спала и на сутринта дупката беше нормална...като се замисля не съжалявам за нищо + това майка ми е много против, ще помисля дали да си направя пак след време с:
    отново благодаря за мненията
    3MSC

Не мога да разбера как има толкова много ограничени и глупави хора. Защо когато видите някой да търси съвет за нещо което не харесвате веднага трябва да почнете да обяснявате как е отвратително и как го смятате за детска прищявка ? Дори да има хора с флешове с по 30 мм, какво ви пречи това ? И аз като ви видя с оскубаните вежди при момчетата и тоновете грим при момичетата ми е гадно ама не ви казвам какво да правите и не си натяквам мнението при всеки възможен случай.

По темата - може би е за добро, поне знаеш вече какво е и ако решиш пак да си правиш ще си подготвена

Цитирай Първоначално написано от SummerHit Виж мнението
    Не мога да разбера как има толкова много ограничени и глупави хора. Защо когато видите някой да търси съвет за нещо което не харесвате веднага трябва да почнете да обяснявате как е отвратително и как го смятате за детска прищявка ? Дори да има хора с флешове с по 30 мм, какво ви пречи това ? И аз като ви видя с оскубаните вежди при момчетата и тоновете грим при момичетата ми е гадно ама не ви казвам какво да правите и не си натяквам мнението при всеки възможен случай.

По темата - може би е за добро, поне знаеш вече какво е и ако решиш пак да си правиш ще си подготвена
    огромен + с:
    3MSC

[QUOTE=SummerHit;10702216]Не мога да разбера как има толкова много ограничени и глупави хора. Защо когато видите някой да търси съвет за нещо което не харесвате веднага трябва да почнете да обяснявате как е отвратително и как го смятате за детска прищявка ? Дори да има хора с флешове с по 30 мм, какво ви пречи това ? И аз като ви видя с оскубаните вежди при момчетата и тоновете грим при момичетата ми е гадно ама не ви казвам какво да правите и не си натяквам мнението при всеки възможен случай.
    +1 от мен )

аз за един ден от нормална дупка разширих 5мм

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от danch0o Виж мнението
    аз за един ден от нормална дупка разширих 5мм
    Мисля, че е много. Хората не си позволяват да разширяват повече от 4-5-6 мм нагоре за месец, ти тръгваш с приблизително 3 за ден.

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload Виж мнението
    Глупава история е тая мода ... а на всичкото отгоре флешовете смърдят особено през лятото , а на жена е хипер, мега грозно, не че на мъж е много красиво, а при даден работодател ако се появи някъв/някаква пикльо/пикла на интервю за работа целите в татуси, пиърсинг и с разните флешове, нямат абсолютно никакъв шанс, както е в над 90% от грамотните фирми. И какво излиза, не мислим ли когато трябва, страдаме когато не трябва На 15 може да е яко, но на 35 със сигурност е много глупаво И тези 6+мм разширение на ухото чакай да стане малко отворче
    ++++++
    Това за намирането на работа е изключително вярно. Да не говорим, че изглежда сякаш имаш някакво заболяване на ушите..

Махни го. Флешовете са много грозни, единствено до 2-3 мм мога да приема, оттам нататък са отвратителни...

Мега фен Аватара на tori
    2 милиметра далеч не е флеш.

Още по-добре, мога да си ги категоризирам тогава в две групи :
    не е грозно | флеш е.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си