- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко голям флеш да си сложа?
Много грозно и безсмислено е това. Аман от пyбертетски глупости. Защо трябва да си го причинявате? Заради тъпата мода ли? Не мога да ви разбера. Глупави деца.
Не можеш ли да си вземеш 4ка? Разширението става постепенно.
Надявам се тая мода да отмине скоро!
always late but worth the wait!
хаха...предпочитам тая мода да остане, пред вашата страхотна изискана фешън мода тип от подиум на версаче.
аре мола ва
Въпроса със модата не го ли разнищихме по-горе? Айде стига вече, ако вие правите всичко от поза, то има и хора дето хич не им дреме дали са по модата.
Направи си голям флеш на бузата, ще бъдеш модерна
Така, виждам, че има доста мнения, за което благодаря с:
Но се случи така, че разширителя е паднал миналата нощ докато съм спала и на сутринта дупката беше нормална...като се замисля не съжалявам за нищо + това майка ми е много против, ще помисля дали да си направя пак след време с:
отново благодаря за мненията
3MSC
Не мога да разбера как има толкова много ограничени и глупави хора. Защо когато видите някой да търси съвет за нещо което не харесвате веднага трябва да почнете да обяснявате как е отвратително и как го смятате за детска прищявка ? Дори да има хора с флешове с по 30 мм, какво ви пречи това ? И аз като ви видя с оскубаните вежди при момчетата и тоновете грим при момичетата ми е гадно ама не ви казвам какво да правите и не си натяквам мнението при всеки възможен случай.
По темата - може би е за добро, поне знаеш вече какво е и ако решиш пак да си правиш ще си подготвена![]()
[QUOTE=SummerHit;10702216]Не мога да разбера как има толкова много ограничени и глупави хора. Защо когато видите някой да търси съвет за нещо което не харесвате веднага трябва да почнете да обяснявате как е отвратително и как го смятате за детска прищявка ? Дори да има хора с флешове с по 30 мм, какво ви пречи това ? И аз като ви видя с оскубаните вежди при момчетата и тоновете грим при момичетата ми е гадно ама не ви казвам какво да правите и не си натяквам мнението при всеки възможен случай.
+1 от мен)
аз за един ден от нормална дупка разширих 5мм![]()
Махни го. Флешовете са много грозни, единствено до 2-3 мм мога да приема, оттам нататък са отвратителни...
Още по-добре, мога да си ги категоризирам тогава в две групи :
не е грозно | флеш е.