.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    anonymous708973
    Guest
    Звучи добре, но не се ли притесняваш, че ако все му се разминава, ще ти се качи на главата?

Казвам го като човек, който пропуска доста неща в името на мира.

Супер фен Аватара на cyclops
    Засега не се случва..но си права. Дано не. Но не мога и да си го представя, пък. Толкова е миличък и загрижен, че винаги мисли първо за мен. Което също е проблем, не би трябвало да е така. Сега ме накара да се замисля

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Звучи добре, но не се ли притесняваш, че ако все му се разминава, ще ти се качи на главата?
    Тва са тинейджърски застраховки. Големите хора се усещат кога се качват на главата на някого и спират да го правят.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Връзката на "големите хора" започва от тийнейджърските години. Точно тогава се поставят границите.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Калпазанке, не си ли му вдигнала един хубав скандал за тия навици? Да не си му майка да му прибираш постоянно?
    Пробвала съм. Нееднократно. Няма ефект.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си