.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Бременна ?

Question Бременна ?

Здравейте ! Искам да задам един може би глупав въпрос, но .. аз не успях да намеря отговор.. Става въпрос за една моя приятелка.. Разказът и беше следния : " Той свърши върху мен и аз с пръст вкарах сперма във вагината си " , при което аз о.О ... и последвалия веднага въпрос " може ли да съм бременна " ... Ами мислих мислих, но не го измислих.. Вие можете ли да го измилите ? Дали има вероятност да е бременна... На мен ми стана любопитно чак.. Вкарала си я с пръст... но не много на дълбоко ( по думите и ) ... Глупава работа... и все пак , вие как мислите ?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Или темата е трол, или тая е адски тъпа.
    И все пак, ако не е била в овулация или близо до нея, няма да е станал гаф, което не променя факта, че е малоумна.

Мега фен Аватара на machoka
    Сперматозоидите в неконтролирана среда умират за секунди, а и за да оплодят, трябва с голяма 'скорост' да се забият там, дето се забиват. Нищо и няма. Освен, че е малоумна или това е поредната ви 'оригинална' тема.

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Пази Боже!

Че е тъпа - тъпа е аз и го казах на момента в който ми разказа това... може и да си е измисляла, но на мен ми стана интересно дали ли възможност да е бременна Как се изчислява кога е в овулация и кога не ?

machoka ами тя бързала да си ги вкара хаха като свършило момчето и тя веднага с пръстчето и хоп - вътре дори не разбрах в крайна сметка тя иска да забременее или но ми беше интересно дали реално може това да се случи по този начин

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    А ти да не стоя да и светиш и сега да и се изявяваш като секретарка? Приятелката ти е не просто тъпа, а уникално тъпа! И и кажи преди да прави секс малко да се образова,а не ти да ходиш по форуми и да питаш след свършен факт . Тя не знае дали е в овулация и тръгнала да си вкарва сперма с пръст .. Не знам кво да кажа повече..

Цитирай Първоначално написано от Dollie Виж мнението
    А ти да не стоя да и светиш и сега да и се изявяваш като секретарка? Приятелката ти е не просто тъпа, а уникално тъпа! И и кажи преди да прави секс малко да се образова,а не ти да ходиш по форуми и да питаш след свършен факт . Тя не знае дали е в овулация и тръгнала да си вкарва сперма с пръст .. Не знам кво да кажа повече..
    а, да се спасява, на мен просто ми стана любопитно дали е възможно по принцип да се забременее по този начин, за това и пуснах тема :P

Едва ли темата е реална, но все пак..
    Има литература по този въпрос, МНОГО литература, която и ти като една любопитка можеш да прочетеш. Широко разпространено е в днешно време младите хора да не са сексуално образовани, въпреки огромното количество статии и книги, които ежедневно се изписват за това, явно проблема е мързела, а не нещо друго. И да, приятелката ти е с интелектуално ниво доста под средното

Цитирай Първоначално написано от dani_panteleev Виж мнението
    Едва ли темата е реална, но все пак..
    Има литература по този въпрос, МНОГО литература, която и ти като една любопитка можеш да прочетеш. Широко разпространено е в днешно време младите хора да не са сексуално образовани, въпреки огромното количество статии и книги, които ежедневно се изписват за това, явно проблема е мързела, а не нещо друго. И да, приятелката ти е с интелектуално ниво доста под средното

Цитирай Първоначално написано от sunsun2254 Виж мнението
    аз чета много книги по принцип, но предположих, че едва ли някои ще пише точно за такъв случай за това реших да питам тук

Без да съм търсил специално това, мога да ти кажа със сигурност, че пише на доста места по твоя въпрос http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D1%82%D0%B0 заповядай

Цитирай Първоначално написано от dani_panteleev Виж мнението
    Без да съм търсил специално това, мога да ти кажа със сигурност, че пише на доста места по твоя въпрос http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D1%82%D0%B0 заповядай
    Благодаря !!

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Колко проста трябва да е, за да ''вземе'' спермата от себе си с пръст и да си я напъха вътре.
    Според мен шансът е малък.
    Защо ли обаче си мисля, че играеш номерът с приятелката?
    Срамните теми и действията, от които някой се срамува, винаги ги е правил/а приятел/ка.

Цитирай Първоначално написано от UniCoWN Виж мнението
    Колко проста трябва да е, за да ''вземе'' спермата от себе си с пръст и да си я напъха вътре.
    Според мен шансът е малък.
    Защо ли обаче си мисля, че играеш номерът с приятелката?
    Срамните теми и действията, от които някой се срамува, винаги ги е правил/а приятел/ка.
    Хм, познато ми е, но не, не играя номера с приятелката Не бих направила такова нещо... Имам сериозен приятел от няколко години и ако направя такова нещо и недай си боже забременея, после ще трябва да махна бебето, а аз съм леко против абортите... Не бих си го причинила самичка

Хм, познато ми е, но не, не играя номера с приятелката Не бих направила такова нещо... Имам сериозен приятел от няколко години и ако направя такова нещо и недай си боже забременея, после ще трябва да махна бебето, а аз съм леко против абортите... Не бих си го причинила самичка
    Гълтай : )

оп, пропуснах ... Имам сериозен приятел от няколко години, но ни е още рано за деца... Абе с две думи забременея ли в близките 2 години 100 % ще ми се наложи да го махна, дори да не искам .. а аз както казах, съм против абортите...

Цитирай Първоначално написано от mishopi4o Виж мнението
    Гълтай : )
    моля ?

Нищо бе, казах ти да гълташшшш : ) така няма да забременееш : )
    Последно редактирано от mishopi4o : 04-21-2013 на 20:27

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от mishopi4o Виж мнението
    Нищо бе, казах ти да гълташшшш : ) така няма да забременееш : )
    Може да мине покрай сливиците, белите дробове, далака и да я забремени, знаеш ли?!

нот икзактли

Здравейте от мен.Аз съм нова във форума.На 18 години съм.Последния ми цикъл беше на 26-ти май.На 31 правих секс (без презерватив),но той не свърши в мен.Вчера (14.06) си правих тест за бременност (clear test) и беше отрицателен,но от притеснение забравих да извадя лентичката от урината.Чаках около 5,6 минути.По мой изчисления трябва да ми дойде на 22 юни,обаче имам много леки болки ниско долу и никакви други симптоми.Да подчертая,че съм само с един яйчник ако това има значение.Въпроса ми е възможно ли е да съм бременна?

Мега фен Аватара на baby_baby
    хахахаха какви са тия глупости

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Кой лъжеш, че това е твоя приятелка... 100% си ти

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си