- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна ?
Здравейте ! Искам да задам един може би глупав въпрос, но .. аз не успях да намеря отговор.. Става въпрос за една моя приятелка.. Разказът и беше следния : " Той свърши върху мен и аз с пръст вкарах сперма във вагината си " , при което аз о.О ... и последвалия веднага въпрос " може ли да съм бременна " ... Ами мислих мислих, но не го измислих.. Вие можете ли да го измилите ? Дали има вероятност да е бременна... На мен ми стана любопитно чак.. Вкарала си я с пръст... но не много на дълбоко ( по думите и ) ... Глупава работа... и все пак , вие как мислите ?
Или темата е трол, или тая е адски тъпа.
И все пак, ако не е била в овулация или близо до нея, няма да е станал гаф, което не променя факта, че е малоумна.
Сперматозоидите в неконтролирана среда умират за секунди, а и за да оплодят, трябва с голяма 'скорост' да се забият там, дето се забиват. Нищо и няма. Освен, че е малоумна или това е поредната ви 'оригинална' тема.
Че е тъпа - тъпа еаз и го казах на момента в който ми разказа това... може и да си е измисляла, но на мен ми стана интересно дали ли възможност да е бременна
Как се изчислява кога е в овулация и кога не ?
machokaами тя бързала да си ги вкара хаха като свършило момчето и тя веднага с пръстчето и хоп - вътре
дори не разбрах в крайна сметка тя иска да забременее или
но ми беше интересно дали реално може това да се случи по този начин
![]()
А ти да не стоя да и светиш и сега да и се изявяваш като секретарка? Приятелката ти е не просто тъпа, а уникално тъпа! И и кажи преди да прави секс малко да се образова,а не ти да ходиш по форуми и да питаш след свършен факт . Тя не знае дали е в овулация и тръгнала да си вкарва сперма с пръст .. Не знам кво да кажа повече..
Едва ли темата е реална, но все пак..
Има литература по този въпрос, МНОГО литература, която и ти като една любопитка можеш да прочетеш. Широко разпространено е в днешно време младите хора да не са сексуално образовани, въпреки огромното количество статии и книги, които ежедневно се изписват за това, явно проблема е мързела, а не нещо друго. И да, приятелката ти е с интелектуално ниво доста под средното![]()
Без да съм търсил специално това, мога да ти кажа със сигурност, че пише на доста места по твоя въпрос http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D1%82%D0%B0 заповядай![]()
Колко проста трябва да е, за да ''вземе'' спермата от себе си с пръст и да си я напъха вътре.
Според мен шансът е малък.
Защо ли обаче си мисля, че играеш номерът с приятелката?
Срамните теми и действията, от които някой се срамува, винаги ги е правил/а приятел/ка.
Хм, познато ми е, но не, не играя номера с приятелкатаНе бих направила такова нещо... Имам сериозен приятел от няколко години и ако направя такова нещо и недай си боже забременея, после ще трябва да махна бебето, а аз съм леко против абортите... Не бих си го причинила самичка
![]()
Нищо бе, казах ти да гълташшшш : ) така няма да забременееш : )
Последно редактирано от mishopi4o : 04-21-2013 на 20:27
Здравейте от мен.Аз съм нова във форума.На 18 години съм.Последния ми цикъл беше на 26-ти май.На 31 правих секс (без презерватив),но той не свърши в мен.Вчера (14.06) си правих тест за бременност (clear test) и беше отрицателен,но от притеснение забравих да извадя лентичката от урината.Чаках около 5,6 минути.По мой изчисления трябва да ми дойде на 22 юни,обаче имам много леки болки ниско долу и никакви други симптоми.Да подчертая,че съм само с един яйчник ако това има значение.Въпроса ми е възможно ли е да съм бременна?
Кой лъжеш, че това е твоя приятелка... 100% си ти