.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Бременна ?

Hybrid View

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Колко проста трябва да е, за да ''вземе'' спермата от себе си с пръст и да си я напъха вътре.
    Според мен шансът е малък.
    Защо ли обаче си мисля, че играеш номерът с приятелката?
    Срамните теми и действията, от които някой се срамува, винаги ги е правил/а приятел/ка.

Цитирай Първоначално написано от UniCoWN Виж мнението
    Колко проста трябва да е, за да ''вземе'' спермата от себе си с пръст и да си я напъха вътре.
    Според мен шансът е малък.
    Защо ли обаче си мисля, че играеш номерът с приятелката?
    Срамните теми и действията, от които някой се срамува, винаги ги е правил/а приятел/ка.
    Хм, познато ми е, но не, не играя номера с приятелката Не бих направила такова нещо... Имам сериозен приятел от няколко години и ако направя такова нещо и недай си боже забременея, после ще трябва да махна бебето, а аз съм леко против абортите... Не бих си го причинила самичка

Цитирай Първоначално написано от sunsun2254 Виж мнението
    Хм, познато ми е, но не, не играя номера с приятелката Не бих направила такова нещо... Имам сериозен приятел от няколко години и ако направя такова нещо и недай си боже забременея, после ще трябва да махна бебето, а аз съм леко против абортите... Не бих си го причинила самичка
    Гълтай : )

Цитирай Първоначално написано от mishopi4o Виж мнението
    Гълтай : )
    моля ?

Цитирай Първоначално написано от sunsun2254 Виж мнението
    оп, пропуснах ... Имам сериозен приятел от няколко години, но ни е още рано за деца... Абе с две думи забременея ли в близките 2 години 100 % ще ми се наложи да го махна, дори да не искам .. а аз както казах, съм против абортите...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си