Здравейте ще се опитам да бъда кратка. Значи от 4-5 месеца си пиша с момче, с което се познаваме от много години, но сега като че ли има нещо между нас. Търсим се почти постоянно, като всичко се започна с това той да ми даде да му карам колата, която аз много харесвам, та така и ето че се изминаха няколко месеца и се срещнахме и ми я даде. Беше много хубаво, много съм щастлива от факта, че си даде колата, дори си говорихме след това доста време. Виждам, че не съм му безразлична, както и той на мен...явно не само колата ме е привлякла.. НО той си има приятелка не знам колко са сериозни, но през седмицата всеки ден си пишем даже и тогава се видяхме, а почивните дни, нито не влиза нито успяваме да се засечем, а ако се засечем той е с нея и...все същото.
Та какво е вашето мнение, какво бихте направили Вие в подобна ситуация....но чувствам се гадно така, да седя в не видение и да чакам, не знам дали искам нещо сериозно, защото не сме общували кой знае колко, но все пак ме привлича много, тръпка ми е голяма просто не мога да опиша как се чувствам, когато си пишем, а когато се видяхме бях под напрежение, дори тръпки ме побиваха от факта, че седи до мен на седалката, пеперудите в стомаха...всичко просто нямам думи...