.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

Въх на мен ще ми интересни тия ревлъовци ,които все някой ви тормози, и подиграва все някой ви е виновен за положението само ,вие не сте.
    Ако се държиш като жертва и тичаш по гъзовете им е ясно , че ще те подиграват
    Ама нa мен ми е странно как така първо 2 момичета са ти говорили зад гърба и после останалите момичета малко на измислица ми бие това ама хайде .

Мега фен Аватара на Chacho
    Седни до някое момченце. По-добре да те изолират идиоти. Кво ще правиш, като си сдобрите отношенията? Ще клюкарствате? Аре заеби..
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Седни до някое момченце. По-добре да те изолират идиоти. Кво ще правиш, като си сдобрите отношенията? Ще клюкарствате? Аре заеби..
    Аз седя до момче.Много по добре е .

girlwithblueeyes и да не ти се вярва е истина. Едната е богата и ги контролира почти всичките, щото на принцесата като й угодят на акъла и тя ги взима като ходи извън града в повечето случаи...

Цитирай Първоначално написано от Ina23 Виж мнението
    girlwithblueeyes и да не ти се вярва е истина. Едната е богата и ги контролира почти всичките, щото на принцесата като й угодят на акъла и тя ги взима като ходи извън града в повечето случаи...

Да да аз пък съм Моника Белучи или гледаш много американски сериали или приятелките ти са мега зле. Първото е по вероятно

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Да да аз пък съм Моника Белучи или гледаш много американски сериали или приятелките ти са мега зле. Първото е по вероятно
    Не е така. Ти като не си я виждала откъде ще знаеш дали е такава...

Цитирай Първоначално написано от Ina23 Виж мнението
    Гледаш прекалено много сериали.
    Никога не се извинявай с чуждите пари. Запомни го от мен.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си