.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    LetItRainn
    Guest

Нещо странно-първи път.

Здравейте,та аз реших да се допитам към...по-опитните от мен.
    Вчера ми беше първият път,мисля че не е важно да обяснявам-как къде и защо.
    Но въпросът ми е-възможно ли е да е влязъл пенисът,не целият и да не е успял да ме дефлорира,защото имаше болка но тя по-скоро беше нещо като..дразнене,все пак не седя по цял ден да си завирам пръсти хах.
    На някой случвало ли му се е? Знам че звучи тъпо,целият пост...но аз нямам опит и тъй.

хм ... по обяснението ти щом ти е първи път, не си се отворила преди това ... може би не е успял докрай да проникне, да скъса '' девствената ципа'', може би не му е бил напълно надървен ... много неща може да са ... има го и другото и при моя пръв път нямаше силна болка, а по скоро дразнене, а си беше влезнал напълно и продължи доста време ... опитайте отново, като преди това може да подходи с пръсти, или да използвате овлажнител, за да е по-лесно проникването... отпусни се и не го мисли толкова

Аз мисля,че всичко е в мозъка ти , плацебо ефект : )

накарай друг да я отвори

da ina me mi se sluchi tochno taka kakto kazva vtoriq komentar i bez bolka n i nqmashe krav imo vlezi celiq .beshemi teknalo krav dokato qbh v banqta no i pak ne osetih bolka .

оф тая девствена ципа колко дълбоко мислите, че е разположена ? Просто си от късметлийките, които са се разминали без болка и кръв. Радвай се, а не се шашкай.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Тя е на има няма 30-40 метра навътре в тялото, спокойно търси се със специални уреди, и ти трябва екип от 25 обучени бургаски батки с кирки, да я скъсат "девствената ципа"
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Тя е на има няма 30-40 метра навътре в тялото, спокойно търси се със специални уреди, и ти трябва екип от 25 обучени бургаски батки с кирки, да я скъсат "девствената ципа"
    Не беше нужно да се отнасяш толкова иронично, не всички са наясно кое как става.

По темата : спокойно, станало е, просто явно си от тези момичета с по-тънки ципи, при които по-лесно се получава.

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Не беше нужно да се отнасяш толкова иронично, не всички са наясно кое как става.

По темата : спокойно, станало е, просто явно си от тези момичета с по-тънки ципи, при които по-лесно се получава.

Хмм във форума има още поне 200 такива теми, даже на миналата страница има..
    И как да не го иронизирам?!
    Името не може да си напише правилно.. не може да си отговори на толкова елементарен въпрос,
    а секс прави?!
    Аре, моля ти се
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 05-18-2013 на 08:14
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Хмм във форума има още поне 200 такива теми, даже на миналата страница има..
    И как да не го иронизирам?!
    Името не може да си напише правилно.. не може да си отговори на толкова елементарен въпрос,
    а секс прави?!
    Аре, моля ти се
    И ти не си могъл едно време да си го напишеш, ама си го правил нали?
    Като не знае ще се научи, какво лошо има в това?
    И 500 да има още - за това е форума.

Всичко, к'вото ми e трябвало, съм си го разбрал самичък, без чужда помощ, а и все пак това е секс не е ядрена физика, близко е до акъла да се сетиш за това и онова..
    Dr. Gregory House

Всичко, к'вото ми e трябвало, съм си го разбрал самичък, без чужда помощ, а и все пак това е секс не е ядрена физика, близко е до акъла да се сетиш за това и онова..
    Аха, сега ти е близко до акъла, като си имал вече достатъчно опит.
    Ма след първия път какво, да не би да си знаел всичко точно какво е, как е станало и защо?
    А, моля ти се.

Аха, сега ти е близко до акъла, като си имал вече достатъчно опит.
    Ма след първия път какво, да не би да си знаел всичко точно какво е, как е станало и защо?
    А, моля ти се.

Ъмм, не просто след първия ми път преди, който признавам не знаех въобще к'во точно правя..
    Изядох целия Интернет барабар с библиотеката и учебниците по Биология .. и разбрах кое, как и защо, а пък и е много сложно да вложиш малко акъл в цялата ситуация, девствената ципа в действителност не е на 30-40 метра, влезе ли пенис.. ъмм.. "дефлорирана е"
    Dr. Gregory House

Ъмм, не просто след първия ми път преди, който признавам не знаех въобще к'во точно правя..
    Изядох целия Интернет барабар с библиотеката и учебниците по Биология .. и разбрах кое, как и защо, а пък и е много сложно да вложиш малко акъл в цялата ситуация, девствената ципа в действителност не е на 30-40 метра, влезе ли пенис.. ъмм.. "дефлорирана е"
    Добре, доктор Хаус.

Радвам се, че достигнахме до съгласие
    Dr. Gregory House

Радвам се, че достигнахме до съгласие
    Не сме, просто не ми се спори с теб.
    Аз имам по-различно мнение по въпроса, била съм и много НЕинформирана, сега не е баш така.
    И не виждам смисъл от това да скачам или да се смея на някого, който все още не е.
    Ще се информира, има време .

Не сме, просто не ми се спори с теб.
    Аз имам по-различно мнение по въпроса, била съм и много НЕинформирана, сега не е баш така.
    И не виждам смисъл от това да скачам или да се смея на някого, който все още не е.
    Ще се информира, има време .
    Е, тя ще се информира, това ясно, но все пак, щом вече е започнала с тъпите въпроси, IQ-то е сериозно занижено..
    Ма, к'во пък разбирам аз викаш?
    Dr. Gregory House

ааа нашите батки са много добре обучени и до 3-4 дена туко виж са я открили

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си