Имам нужда да споделя какво ми се случи напоследък за да не допускате моята грешка.Пише ви едно объркано момиче на 16 ще ви помоля само да не ме опреквате и да ме съдите ,исторята е напълно реална.
Стана така ,че имах сложна любовна връзка с едно момче и нещатата между нас свършиха доста зле.Както и да е харесах си друг съученик и реших че любов с любов се забравя и така като мисля за него а не за другия ще го забравя и успях-забравих го ,ноо идва едно но влюбих се много силно в този с когото забравих другия.Погледа му и начина по който ми говореше,усмивката му като го видя направо усещам как треперя като лист и не мога думата си да оправя.Той се държеше много добре и мило говорили сме си доста пъти извън училище и си мислех ,че и той има симпатии към мен и че не му бях безразлична.Слушаше ме толкова внимателно - аз си падам по по-бъбривите , отговаряше ми макар от притеснение да се заплита езика ми.Той явно ме разбра ,но нищо не каза нито ме пита просто ми се усмихваше и въпреки ,че останалите ми съученици не ме харесват особено и аз не знам защо той беше някак си по-различен.Правил ми е комплименти и все като говоря в час ме гледаше и се смееше на смешките които говорих.С приятелки те ми мислихме ,че ме харесва но е по-срамежлив.Но спорихме затова ,че и той като другите момчета си пише с други доста момичета в мрежата ,а аз не им повярвах и затова реших да се уверя като използва друг фалшив профил и започна разговор.И да отговори ми и така започна всичко и аз не знам кога минахме границата нещата излязоха извън контрол и той май се влюби в другата до толкова ,че и предложи да ходят въпреки ,че му казах ,че съм от друг град.Абе пълна каша и сега какво ходим ама той не знае ,че е с мен.Работата е там ,че от както я има другата той се държи по-резервирано с мен в реалноста и се хвали на приятелите си ,че си има гадже.Не знам как да постъпя уж мен харесваше ,а сега не и ме остави просто ей така.Дали да спра целия този фарс и да се пробвам в реалноста.А дали и тогава бих имала шанс не знам...Ако разбере че съм била аз едва ли ще ми прости,но толкова го исках че се съглсих дори не на истина да го имам..