Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
Тоест ти искаш да има пълна отдаденост в една връзка и да не се пипа и поглежда чуждо? Помня твои мнения, в които казваше, че би останала с човека до себе си, дори ако той ти изневери. Той ще е точно от тези, чието поведение тук описваш като грешно и неприятно. Сега не знам дали още мислиш по същия начин, но хора като едно такова момче ги има, защото има и момичета като теб. Прекалено обобщено говоря и сама нищо не си разбирам, но карай да върви.
Мислиш ли, че телесната изневяра е по-страшна от 'емоционалната'? Би ли ги простила и двете или не би? Или пък би направила компромис само с едната? Любопитно ми е.
ох направо ме закопа..
Тоест да..
И аз помня какво съм казвала.. Казвах, че ако се случи е по-добре да не разбирам.. Че е ако все пак разбера и го обичам, ще си остана с него.. че, че, че.. Всичко това наистина бих го направила.. но от слабохарактерност.. от прекалена привързаност.. от това, че не мога да режа и оставям хората, които обичам.. Мисля обаче, че това показва и че не бих имала никакво уважение към себе си.. За това предпочитам да знам всичко..
таа.. мисля, че и двете изневери са страшни, но да кажем от емоционалната би ме заболяло много повече. Телесната пък би ме отвратила не по-малко..
Сигурно бих простила.. глупости.. ест, че бих.. когато обичаш - прощаваш. Просто има едно огромно, стърчащо 'НО'..
След това няма да имам никакво доверие и постоянно ще ми е тъпо/тъжно и съсипващо..
и така..

Ох, знам, че разсъждавам супер глупаво, но това е.. така го чувствам..
И аз не съм безгрешна, но ще се старая винаги да не наранявам човека до мен по никакъв начин..