Първоначално написано от
cyclops
Аз мисля, че е много хубаво, че вярваш в тези неща, защото те съществуват. Да, заобиколени сме от грозни постъпки, ревност и какви ли не още грозотии, но както ти самата каза - не всичко изглежда така и не всички сме такива.
Аз също вярвам. Не само, че вярвам, но също го изпитвам с моята половинка. Като влюбени дечица сме всеки ден. Той е моята голяма любов, но също и най-добрия ми приятел. Същото се отнася и до него. Не се ревнуваме, имаме си страхотно доверие. Споделяме си, разговаряме, обичаме се. Не се караме. Да, може би не винаги ще е толкова перфектно, но не го и очаквам. Важно е, че имаме една стабилна основа. Важното е, че когато изникне проблем ние го разрешаваме спокойно. УВажаваме се твърде много. Много е важно как ще потръгне една връзка. Не знам защо ги казвам тези неща. Може би за да ти вдъхна доверие. Познавам и други толкова много обичащи се двойки, които се допълват и са от дълго време заедно с деца.
Мисля, че имаш една много хубава черта и щом вярваш, значи тези неща ще ти се случат. Но не трябва да се вманиачаваш. Когато най-малко очакваш, тогава ще се случи.