.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Hybrid View

Мега фен Аватара на xoxi
    Казваш, че искаш да намериш Онази любов и вярваш в нея, но в същото време би търпяла човек, който се разминава тотално с представите ти за идеалния партньор. Противоречиш си страшно много, защото поставяш себе си в купа на онези хора, които разколебават вярата ти. Проблемът не е в това, че другите хора правят така и така. Проблемът ти е, че ти самата си от тези хора. Примирявайки се с една изневяра (изневяра - казвам го образно като някакъв проблем във връзката), защото обичаш човек, означава ли, че вярата ти за Онази любов спира до тук? Не мислиш ли, че някъде там има още някой, който можеш да обичаш дори повече, но няма да те докарва до състояние, в което да му нямаш доверие и ще се чувстваш непрекъснато като парцал, заради него? И въобще мислиш ли, че една любов може да е истинска, ако единият се чувства така заради другия?
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    И въобще мислиш ли, че една любов може да е истинска, ако единият се чувства така заради другия?
    Не.. и не казвам, че бих търпяла нечие отвратително отношение и т.н. Не ми се е случвало до сега и не мога да знам със сигурност, но ако остана с човека, дори да се държи мило и добре с мен, ще ми е тъжно и съмнително.. това значи, че не съм се примирила и не съм го приела..
    та както и да е.. не ми се дъвчат лоши теми..

Искам нещо позитивно.. и мляко с какао..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си