Цитирай Първоначално написано от Supraf Виж мнението
Не знам защо но вече много ме е страх да се бия тренирам бокс но днес като се спречках с един мой съученик който е от другият клас и някак си де а знам нещо ми казваше недей не може да пострадаш и той ме удари в лицето аз се надъхах но тогава един друг ни разтърва не успях да го ударя започнах на бокса когато ми посягат да си затварям очите а това е МНОГО лошо има някакъв насаден страх в мен не знам защо един друг ме плюеше петъка много и ме удряше а аз търпях защото ме беше страх...Просто не съм себе си нямам увереност не вярвам в възможностите...Кажете ми какво да направя не искам да го има този страх във мен утре сигурно ще се сбия с този който ме удари днес ... До сега нали като преди 1-2 седмици мисля се сбих с един дето уж силен беше и го набих и имаха нали малко респект към мен но до тук не знам трябва да се сбия за да не стана някоя шматка а това няма да позволя да стане.
дръж си очите отворени или поне опитай
и като те е страх от публично унижение тоест да не те набие пред момичетата в училище го хвани след часовете когато се прибира и го смачкай необезпокояван успех