.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Има.

Повече от фен
    Добър отговор...
    Последно редактирано от Duhast : 04-24-2013 на 21:49

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Ако не е твърде много времето окей, съгласен съм с теб, но ако е прекалено, има 2 варианта:
    Не живеят пълноценно, защото след работа/училище - забиват пред компа/телефона, за да прекарват заедно времето и да не се ревнуват.
    Или на единия спира да му пука, и да си трови нервите, започва да вижда "дефектите" у половинката си, започват да се карат, той започва нов живот, излиза забавлява се, а другият все още обича, и агонизира в адски болки, за другия, който obvious не го ебе за случващото се. Тези отношения са сложни, като цяло, и зависи от хората,времето и още ред други фактори.
    Мдаа...всъщност не написах най-важното - да има изглед, че ще са заедно в бъдещето. Примерно, че единия ще се премести и т.н. И да, прав си, че доста често чувствата не са двустранни...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Аха, в повечето случай не са двустранни, за съжаление, но к'во да се прави живот, такъв е искаш не искаш.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Повече от фен Аватара на feikk
    Познавам такива хора. Имат връзка преди тя да замине, но и двамата са прекрасни. Доста години вече той я чака на летището на всеки 6 месеца и тия 10 дни тука си ги правят незабравими. Не казвам, че не страдат, че не им е гадно и че не са били много пъти на ръба. Но са заедно. Те са ми живия пример, че такова нещо може да съществува. Аз например надали ще мога да преживея такова нещо. Независимо от етапа на връзката ми. Всеки човек има нужда от различни неща, така че не може да се каже точно кое съществува и кое не, а и на кому е нужно... ?
    dgdg

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Имам приятелка, която се запознава с момче от чужбина на едноседмична екскурзия. И тази една седмица е единственото време, в което са били физически заедно.
    Вече са ''заедно'' около 7-8 месеца, което фактически погледнато не е много за връзка. Уж всичко е прекрасно, уж все търсят възможност пак да се видят.(Непълнолетни са, трудно ще им е.)
    Това не беше най-добрия пример, но май е единствения, който знам около мен.

Мисля, че любовта от разстояние може да просъществува, но остане ли с тази дистанция тя няма бъдеще. Което ме кара да мисля, че такава любов не би продължила много време.

Далеч от очите, далеч от сърцето. Рано или късно.

Има любов от разстояние, ако обичаш разстоянието не е от значение вече една година сме разделени с приятеля ми той е в Англия, а аз в България и сме в отлични отношения. Обичам го и той ме обича, разбира се, че е трудно трябва да си имате доверие и силна обич, за да бъде възможно. Дано съм била полезна

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си