.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94 Виж мнението
    Ех, тия връзки от разстояния...много зависи от човека. Според мен има любов от разстояние! И не само че я има, ами сигурно точно тя е най-истинската, защото който устои на разстоянието и е верен на човека до себе си, той изпитва любов..
    Тия банални фрази от сорта на "ами ако ти е тъжно и искаш да го/я гушнеш?", "ама ако срещнеш друг?" и т.н. могат да ги кажат само хора, които не са държали истински на човек, който не е близо до тях, поне така смятам аз и не ми обяснявайте колко греша и как не разбирам... Друг е въпроса обаче, дали има желание и от двете страни за поддържане на връзка от разстояние - обикновено няма! Изисква се много сила. Другото, което е, аз лично вярвам, че има ли желание, има и начин...
    Ако не е твърде много времето окей, съгласен съм с теб, но ако е прекалено, има 2 варианта:
    Не живеят пълноценно, защото след работа/училище - забиват пред компа/телефона, за да прекарват заедно времето и да не се ревнуват.
    Или на единия спира да му пука, и да си трови нервите, започва да вижда "дефектите" у половинката си, започват да се карат, той започва нов живот, излиза забавлява се, а другият все още обича, и агонизира в адски болки, за другия, който obvious не го ебе за случващото се. Тези отношения са сложни, като цяло, и зависи от хората,времето и още ред други фактори.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Ако не е твърде много времето окей, съгласен съм с теб, но ако е прекалено, има 2 варианта:
    Не живеят пълноценно, защото след работа/училище - забиват пред компа/телефона, за да прекарват заедно времето и да не се ревнуват.
    Или на единия спира да му пука, и да си трови нервите, започва да вижда "дефектите" у половинката си, започват да се карат, той започва нов живот, излиза забавлява се, а другият все още обича, и агонизира в адски болки, за другия, който obvious не го ебе за случващото се. Тези отношения са сложни, като цяло, и зависи от хората,времето и още ред други фактори.
    Мдаа...всъщност не написах най-важното - да има изглед, че ще са заедно в бъдещето. Примерно, че единия ще се премести и т.н. И да, прав си, че доста често чувствата не са двустранни...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си