Цитирай Първоначално написано от Godzilla Виж мнението
..... Ок .....

А какво става, когато ти е тъжно за нещо на момента и искаш той да е до теб? Да те прегърне и просто да чувстваш присъствието му? Говорите си по телефона? Или си пускате видео разговор по Скайп? Или пък чакате до следващата среща след месец, а понякога дори и повече? Ами какво става, когато на него му стане така, но за разлика от теб, точно на момента има някой, който да заеме тази роля? Един път може и да успее да издържи на изкушението, но дали ще издържи на четвъртия? Мъжете са много по-податливи на такива действия, защото влагат по-малко чувства в тях.

Връзката от разстояние за мен е безсмислена. Налива се емоция в нещо полу-реално без да има никаква гаранция, дори и малка, че тази връзка ще бъде изобщо изживяна, а какво остава за това дали ще бъде сериозна. При връзка от разстояние се създава едно такова изкуствено чувство за привързаност, защото реално нямаш контакта с тоя човек, който ти е нужен, за да прецениш дали той би ти допаднал или не.

За мен, връзката стига повратен момент след първите 5-7 месеца. Тогава знам дали ще я бъде или няма да я бъде. Тия 5-7 месеца при виждане по 2 дни на всеки месец (примерно), се събират в рамките на няколко години. Нужно ли е да пропилее човек няколко години, за да разбере, че се е заблуждавал и човека от другата страна не е това, за което се е представял.

И все пак, връзка от разстояние е много относително понятие. Има значение в кой етап на отношенията е. Колко е голямо разстоянието. Колко са чести вижданията и съответно, колко са дълги периодите на раздяла.

Това, което написах горе е за връзка, която от самото си начало е от разстояние. За останалото, при всеки човек си е индивидуално.
Дори не изчетох всичко. Писнало ми е от такива писания!! Ако си намерил точния човек.. тея неща с изкушението не са интересни. Говорили са ми ги тея милиард пъти. При мен няма нищо такова.