- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За приятелите, когато сме във връзка
Редно би било да запознаеш "половинката" с най-близкото си обкръжение. Дали ще си допаднат и ще проявят желание да се сближат повече е въпрос на шанс. Да, хубаво е моите приятели да са и негови приятели, както и обратното. Ако обаче не се харесат - здраве да е. Стига да запазят добрият тон и да се уважават взаимно.
Не е възможно да се познаваш с абсолютно всички, с които гаджето дружи. Ако сте на 100% в една и съща среда, да, но реално никога не е така. Няма как аз да познавам всички колеги на приятеля ми от университа, с които си пие бирата след лекции, примерно. Както и няма как да запозная приятеля си с всички мои колеги от офиса, с които излизаме на по питие след работа. Не го и намирам за нужно. Следователно аз не очаквам да ме взима със себе си като излиза с неговите колеги и той не очаква да го викам когато аз излизам с моите. Хубаво е всеки да си има своя си среда, свое поле за изява, където да продължи да се развива като личност и извън контекста на връзката си.
Естествено имаме си и обща компания с общи приятели. Някои тях са били първоначално "мои", други "негови". Не е проблем той да излезе сам с тях, нито е проблем когато аз излизам сама с някой от тях. Все пак сме отделни личности.
Дали би ми било проблем приятелят ми да излиза насаме с моя приятелка? Случвало се е неведнъж и не ми пречи. Даже напротив, радвам се, че близките ми хора са намерили нещо общо помежду си. Бих се чувствала ужасно ако приятелите ми странят от гаджето или обратното. Не бих могла да взема страна и ще да се тормозя изключително много ако някога съм поставена в такава ситуация.
Сигурно изпускам някоя точка. Ако се присетя ще дописвам.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote