- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За приятелите, когато сме във връзка
Нищо от това, което си изброил не е задължително, per se. Но повечето неща са пожелателни.
Да заходим от там - човек до голяма степен се определя от средата, в която се е поставил сам - разбирай приятелите. Важно е Иванчо да познава приятелите ми и за мен е важно да ги приема. Ако ще да ги харесва, въпросът е да не се опитва да ме настройва срещу тях. А това, дали трябва да се чувства комфортно сред тях? Не. Но е длъжен поне да направи опит. Като не му харесва - здраве да е, не сме зашити един за друг. Всеки може да има своето обкръжение отделно от другия. Това, което ми дължи е open mind в самото начало. И за мен важи, разбира се.
Въпросът с това дали е проблем Иванчо да излиза с Пенка. Тука има много "ако"-та. За мен би било притеснително, ако аз съм я довела в живота му и изведнъж си станат толкова близки, че да излизат без мен. Наречете го женска ревност. Все тая, въпросът е, че крачката до следващата стъпка е малка и винаги би ми светнала една лампичка.
В общи линии, най-добрият вариант е ако всички се разбираме и си живуркаме миролюбиво заедно. Но не това е случаят обикновено, така че за мен би било достатъчно да не ме реже грубо, когато настоявам да излезе с мен и моите приятели. Както аз, от уважение към него, не бих отказала да изляза с неговите дружки. Пък като не ни харесва, просто няма да се влачим непоканени.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last