.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Маска за коса с горчица

Здравейте на всички!
    Наскоро попаднах на статия,в която беше публикувана маска за коса с горчица.Косата започвала да расте много бързо и именно за това и се използвала де :P Искам да попитам чували ли сте за тази маска,ползвали ли сте я и ако да какви са отзивите Ви.

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    ИЛ ! Само тва мога да кажа....
    П.П. А маска с боб няма ли
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

А маска с мусака? То и картофите са полезни..Стига си мазахте косата с каквото е изостанало в кухнята, в магазина няма ли достатъчно козметика?

Супер фен Аватара на pressiana
    Всъщност има такава маска.
    Който е мераклия, да пробва.

Аз си падам по шкембе чорба-та а може и малко цаца за гарнитура
    The time's for sobieski

Вижте аз си направих първата от тези маски http://bgstylezone.blogspot.com/2012...post_4089.html наистина много мека стана косата за разтежа още немога да кажа. Дано съм била полезна

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз съм си правила и има ефект.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Аз не съм си правила, но една колежка ми обясняваше колко била доволна, "направо усещала как и расте косата". Обаче миришело много гадно.

Цитирай Първоначално написано от Minerva Виж мнението
    А маска с мусака? То и картофите са полезни..Стига си мазахте косата с каквото е изостанало в кухнята, в магазина няма ли достатъчно козметика?
    И какво им има на домашните продукти ? Аз пък предопочитам тях пред тея купешките боклуци тъпкани със силикон!
    По темата: Добавяла съм в домашните маски горчица и съм доволна
    Последно редактирано от yoLo0 : 11-03-2012 на 16:54

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Minerva Виж мнението
    Всъщност едно време баба ти едва ли е ползвала козметиката от магазина, тъпкана с парабени и подобни глупости. Мазали са си косите и лицата с естествени продукти и като слушам, не са имали оплаквания от хранителните остатъци по себе си. Колкото по-естествено, толкова по-добре да кожата и косата. Инак неща от типа на масла от бадеми, жожоба и алоевера нямаше да се продават и да ги ползват толкова много хора.
    Колкото до горчицата - основата и е хрян, вероятно от него е "хубавия ефект" и миризмата.

Не съм пробвала, но ми стана интересно. Въпросът ми е: като се изплакне маската от косата после мирише ли на горчица?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

здравейте

пробвала съм маската за коса и продължавам да я ползвам и съм изключително доволна от нея

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Аз наскоро прочетох за тази маска в един блог, само че рецептата беше за горчица на прах. Мацката каза, че по магазините се продавало под названието *синапено семе*. Според мен си струва да се пробва, но едва ли резултатите ще са мигновени.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си