- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали да го целуна?
Има едно красиво и срамежливо момче от моя клас на 16.Значи с него напоследък много често се гледаме и слушаме когато говоря нещо в час аз той ме гледа и слуша тъй като и двамата стоим на 1вите чинове.Когато той говори аз го гледам и слушам.И естествено другите се досетиха ,че нещо става и започнаха да ни бъзикат,той се смее и се изчервява като му кажат ,че го гледам.Ами да като ме привлича като магнит.Ходили сме заедно на училище и сме си тръгвали сами.И после си говорим преди да си отидем вкъщи към 10-15 минути.За мен той е най-внимателния и усещам как се притеснявам да говоря с него защото имам чуства и ми е по-трудно отколкото с другите момчета самия разговор.Исками се да направя нещо преди да е свършила годината и да се разделим.Ама не знам как да му кажа ,много ми се иска направо да го целуна ,но ме страх как ще реагира дали няма да спре да ми говори и да се отдръпне.Като сме сами е по-отпуснат а като сме на даскало се държи по-дистанцирано е разбирам не иска хората да знаят за това което става ,но поведението му ме обърква.Искам тази седмица да го целуна и да му кажа направо ,че много го харесвам а пък ако не стане нищо ще минат 2 седмици и нещатата смятам ще се поуспокоят.
Цункай му го.
По темата... Почти на всяко момче му харесва идеята момичето без подкана да го целуне, но първо се изясни с него, за да не му дойде като шок. Тоест да не каже, че си го разбрала погрешно и т.н.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Това , че гледам момичетата в очите далеч не значи ,че съм привлечен , рофл. От много неща зависи как ще реагирам , ако ме целуне непознато момиче.
Горчиво, Горчиво *пляс,пляс* Гоорчиво...![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
целуни го, не се замисляй
Първо виж как стоят нещата при него.
Виж дали ще успееш да отгатнеш поне частица от чувствата му, за да не стане гадно, ако нещата не са взаимни.