- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо съм в честа ерекция?
Къде си, бе, стафида ? Той нашият се филмирал, че ядосва някого. Ай бягай да продаваш аспирин.
Ей на- чети ;д . http://www.teenproblem.net/forum/sea...182&pp=&page=3Добре ве как преценяваш,че някой е гей след като не го познаваш даже. По мненията ли се съди или незнам? хаха (facepalm)
![]()
Последно редактирано от Auriss : 04-27-2013 на 19:56
Последно редактирано от Duhast : 04-28-2013 на 01:49
Аз съм видял лайна,ти си ял лайна....Да ти сера в устата,Шарко!![]()
Днес имам празник!!Не ми е приятно педерасти като Шаро (Fisherman) да пишат в МОЯТА тема,нека поне днес не го правят,че мърсят празника с тези пръснати гъзове!Благодаря предварително!Честит празник на всички с името на цветя!
Баси нахалния гей дето си,честно!То какво ли очаквам някакъв вид уважение на този празник от нагъл 'човек' като теб,без никакъв морал...Тъй като горе си ме цитирал поне да ти отговоря - кой не е виждал лайна,но ти си ги опитвал като си лизал гъзовете на тези дето те ебат!Ти си една кофа с лайна,Шаро!Затова мисля да ползвам презерватив като ми духаш,само като свършвам ще го махна,за да гълташ директно..!![]()
Последно редактирано от Duhast : 04-28-2013 на 13:53
в крайна сметка моят съвет да го отрежеш беше най-адекватен, виде ли
айде сега, не се прави. в затвора всякакви са те минавали, свикнал си, не бъди придирчив
М... То като ще се заяждаме за праса - и Auriss-а пише като перничанин, ама си станахте партийка...
за толко ли само ти стигна акъла ? жалко, очаквах повече : )