- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ефикасен начин за спиране на мастурбацията завинаги ! (Мъже)
Всеки който желае да спре този отвратителен навик , който ви тероризира от както сте опитали за първи път е попаднал на точното място ! Метода може да се види на някой краен , но всъщност е най-надеждния начин който съм изпробвал .
Какво представлява : Взимате памук , спирт и един предварително остро наточен нож . Хубаво е когато правите процедурата члена да бъде в невъзбудено състояние. Сега към същинската част ! Намазвате дадено място(препоръчитено е към по горната част) от члена със спирт или риванол и правите лек разрез на кожата , но внимавате да те задълбаете на дълбоко или да не засегнете артерия или вена ! Най доброто място е лявата най-горна страна ( 1 см под върха ) , разреза не е нужно да е по-голям от полвин сантиметър. Ще потече малко кръв , оставете да хване коричка ! . Не беше сложно нали.
Сега дори да бъдете възбуден , няма и да помислите да си го докоснете , защото болката ще е ужасна ! Епидермиса на половия член е особенно чувствителен , което е изцяло във ваша полза , когато става въпрос за въздържане от лошия навик . Кагато зарастне раничката не правете върху нея друга , а до нея на 0,1-0,2 см .
След месец , месец и полвина така , дори няма и да смеете да го докосвате . Успех надявам се да съм бил полезен .
”The truth is written in blood”
Мен изобщо не ме тормози мастурбациятанапротив... хахаха
Отиди на психиатър...
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Авторе, не си нормален...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Това някакъв нов вид обрязване ли е ?
Най-добрият и ефикасен начин да спреш да мастурбираш е да си хванеш приятелка ..
![]()
Авотре, такива като теб са за психиатрични болници, дано някой те пречука от бой.
Още по ефикасен метод.Взимаш кухненския нож,хващаш малкия около главичката,опъваш го и режеш докато ти остане в ръката.Даваш го на котката на комшиите и no worries...или пък си намери приятелка![]()
Не мога да си фана приятелка , причините са много . Не искам и да мастурбирам , за това и съм спрял да го правя . Не виждам къкъв е проблема , нито преча на някой нито нищо ! Дал съм един начин за хората които искат да откажат от този навик , не съм задължил всички задължително да го правят това .
”The truth is written in blood”
Това не знам кой нормален човек би си го причинил.
Бррррррр, направо лошо ми става като си го помисля даже.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Мастурбацията била навик… Братле, отиди се прегледай. И вземи почети малко какво всъщност означава думата, защото така, както я описваш, все едно цял живот ще караш на ръчна. Някой като си намери приятелка, естествено, че ще спре да лъска бастОня, какви са тия спиртове и памуци, не знам.
Не спира да кърви мамка му...
Schhh! Hear the silence...