- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- По - бавно омазняване на косата
Използвате ли някакви продукти за по-бавно омазняване на косата и какви? Аз си я мия 2-3 в седмицата.
Ползвай сух шампоан или пудра за обем,а може и двете. Така ще отложиш миенето на косата с ден,два.
Последно редактирано от whitediamond : 03-29-2013 на 15:14
Е какво искаш, да я миеш 1 ден в седмицата ли?
Иначе, знам че с хума се омазнява по- бавно, купува се от аптека и е 40-50 ст.
Пробвай с ментово масло.Втрива се в скалпа,след като се изкъпеш и наистина намалява омазняването, а и мирише приятно.
За теб колко пъти е нормално да я миеш?Ти искаш 10 дена да ти е, като току що измита ли?Иначе погледни темата за косата.
Аз си я мия 2 пъти в седмицата и използвам шампоана на ORZENE за мазна коса и съм доволна.
Ако косата свикне, може да се мие и веднъж в седмицата, аз моята съм я свикнала на 2, понякога 3 пъти в седмицата. Трябва да си намериш правилния шампоан за твоята коса. Ако ползваш някакъв балсам, не ти препоръчвам да слагаш в корените, защото така също се омазнява по-бързо, слагай само в краищата. Ако я сушиш, не я пресушавай, защото така се омазнява по бързо. Ако ползваш кристали или някакъв подобен продукт, внимавай какво количество слагаш на косата си, защото ако прекалиш ще се омазни много по-бързо. Не си пипай много косата, защото и от много пипане се омазнява много. Но както казаха, не може косата ти 10 дена да седи като току-що измита, все пак се замърсява и от въздуха навън. Смятам, че 2-3 пъти в седмицата е нормално да я миеш.
^^^
Бургас <3
и на мен ми се омазнява косата няма начин......казвали са ми че колкото по често я миеш толкова повече се омазнява няма начин ние сме момичета мръсни ли да ходим :Д
На Икаров има ли?
Иначе по темата ползвай сух шампоан и ще ти се пооправи косата.![]()
Шампоанът с хума на Авиа помага за по-бавното омазняване. Естествено, трябва постоянство в употребата и резултатите не са зашеметяващи, но си струва да пробваш.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.