.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Всичко за бала от... до

Вси4ко за бала рокли какво се прави,подготовка за бала,деня на бала, с какво отидохте,трябва ли да имаме кавалер

ВСИЧКО ЗА КОЕТО СЕ СЕЩАТЕ

Повече от фен Аватара на xxKiFlAx
    Град
    гр.Плевен
    И кво ме интересува мен балове Не ме интересуват! Нито имам нито ще имам нито искам.
    ...

Според мен темата е интересна. Аз догодина ще завършвам и вече започвам да се замислям за организацията.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAx
    И кво ме интересува мен балове Не ме интересуват! Нито имам нито ще имам нито искам.
    Мислиш ли, че някой го интересува дали ти специало ще имаш бал? И като не те интересуват- и други теми има, бягай там. Не, че нещо, просто от мненията ти лъха чист идиотизъм.
    Everything changes, but beauty remains ...

xxKiFlAx написа:

Догодина съм абитюрентка и за това питам и се интересувам.Теб като не те интересува и не искаш да правиш и си гледай работата за какво пишеш в темата щом не те интересува.Бахти кви хора може да има

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAx
    Мислиш ли, че някой го интересува дали ти специало ще имаш бал? И като не те интересуват- и други теми има, бягай там. Не, че нещо, просто от мненията ти лъха чист идиотизъм.
    +1

Ох хора, не се връзвайте !!! Не разбрахте ли,че колкото повече внимание се обръща на такива прости хора, толкова повече продължават да ЛАЯТ (без да хапят ест.). За бала роклята ми е шита. Ушиха ми я точно за няколко часа.Ходих само на 3 проби и беше готова. Евтина е роклята , но мисля ,че се представих добре на бала.И за останалите джунджурии покрай бала не съм давала сума пари.Просто според мен не е нужно, всичко отминава като миг.В деня на самия бал аз и баща ми бяхме поканили около 30-на гости на заведение. Там имаше снимки, подаръци, букети, хапване , пийване. Общо взето всички гости ти се радват и така : ) След това черта към центъра на Бургас (НХК-а).Там отново снимки, викане , крещене, и т.н. От там тръгнах за Сл.бряг.Караха ме със BMW X6.Настанихме се в хотела, вечеряхме, пяхме, снимахме се (горе долу същите работи) и от там вече на дискотека. Това беше моя бал и мина СУПЕР бързо.. Никога няма да забравя този ден макар че очаквах да е много по-вълнуващо. Незнам просто явно съм имала прекалено големи очаквания. Хубаво беше, но не беше това , за което постоянно всички говорехме и сънувахме.Поне за мен.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MissKisss
    Догодина съм абитюрентка и за това питам и се интересувам.Теб като не те интересува и не искаш да правиш и си гледай работата за какво пишеш в темата щом не те интересува.Бахти кви хора може да има
    Лично аз ще ти препоръчам да се съсредоточиш върху матурите и по-специално върху българския език, защото колкото и хубава да си на бала, няма да промени факта, че ще имаш кофти оценка на матурата по БЕЛ.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Аз пък мисля, че вече има такава тема .. ;]

speed11
    Guest
    Луксозни коли за бала може да намерите тук http://www.speedycars.eu/services/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си