- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за бала от... до
Вси4ко за бала рокли какво се прави,подготовка за бала,деня на бала, с какво отидохте,трябва ли да имаме кавалер
ВСИЧКО ЗА КОЕТО СЕ СЕЩАТЕ
И кво ме интересува мен балове Не ме интересуват! Нито имам нито ще имам нито искам.
...
Според мен темата е интересна. Аз догодина ще завършвам и вече започвам да се замислям за организацията.
Мислиш ли, че някой го интересува дали ти специало ще имаш бал? И като не те интересуват- и други теми има, бягай там. Не, че нещо, просто от мненията ти лъха чист идиотизъм.Първоначално написано от xxKiFlAx
Everything changes, but beauty remains ...
xxKiFlAx написа:
И кво ме интересува мен балове Не ме интересуват! Нито имам нито ще имам нито искам.
Догодина съм абитюрентка и за това питам и се интересувам.Теб като не те интересува и не искаш да правиш и си гледай работата за какво пишеш в темата щом не те интересува.Бахти кви хора може да има![]()
+1Първоначално написано от PullMeCloser
Ох хора, не се връзвайте !!! Не разбрахте ли,че колкото повече внимание се обръща на такива прости хора, толкова повече продължават да ЛАЯТ (без да хапят ест.). За бала роклята ми е шита. Ушиха ми я точно за няколко часа.Ходих само на 3 проби и беше готова. Евтина е роклята , но мисля ,че се представих добре на бала.И за останалите джунджурии покрай бала не съм давала сума пари.Просто според мен не е нужно, всичко отминава като миг.В деня на самия бал аз и баща ми бяхме поканили около 30-на гости на заведение. Там имаше снимки, подаръци, букети, хапване , пийване. Общо взето всички гости ти се радват и така : ) След това черта към центъра на Бургас (НХК-а).Там отново снимки, викане , крещене, и т.н. От там тръгнах за Сл.бряг.Караха ме със BMW X6.Настанихме се в хотела, вечеряхме, пяхме, снимахме се (горе долу същите работи) и от там вече на дискотека. Това беше моя бал и мина СУПЕР бързо.. Никога няма да забравя този ден макар че очаквах да е много по-вълнуващо. Незнам просто явно съм имала прекалено големи очаквания. Хубаво беше, но не беше това , за което постоянно всички говорехме и сънувахме.Поне за мен.
Лично аз ще ти препоръчам да се съсредоточиш върху матурите и по-специално върху българския език, защото колкото и хубава да си на бала, няма да промени факта, че ще имаш кофти оценка на матурата по БЕЛ.Първоначално написано от MissKisss
Аз пък мисля, че вече има такава тема .. ;]
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Луксозни коли за бала може да намерите тук http://www.speedycars.eu/services/![]()