- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Браузър?
IE е десет класи над шпионската олигофрения хром, която само дебили биха ползвали.
Поста над мен е доказателството.
И 4-те ги имам инсталирани.
Ползвам най-често Мозила. Единствения проблем с нея ми е, че понякога забива , а и ми товари доста самия процесор, особено когато отварям много подпрозорци, а аз винаги го правя.
Операта сякаш лети в сравнение с Мозила, но ме дразни скролването, а понякога имам замазване при показването на изображения.
Хрома е айляк, нямам оплаквания при него. Просто съм свикнала с Мозилата, иначе от време на време отварям и с Хром.
Останалия един, дори няма да го коментирам. Не мисля, че някой го ползва.Независимо от ъпдейтите е адски тромав и бавен.
Opera
Mozilla и Chrome ползвам.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Google Chrome
Мда IE10 e бърз, но все още има да наваксва спрямо Мозила и Хром/Хромиум, Операта и тя мина на платформата на Хромиум и се очаква в близко бъдеще и тя да настигне другите браузъри![]()
Don't hate the hacker,
hate the code!
Може всеки ден да ти се подигравам на глупостите, ти пак няма да спреш да се излагаш.
Опера винаги е била най-бързия браузър, а след излизането на новите версии на IE отстъпи на второ място.
Хром не е бърз, може да се нарече измамата на века цялата тая фантазия, която съчиняват за него.
На теб ти се смеем вече 6 месеца, но ти отказваш да приемеш, че бъркаш![]()
Don't hate the hacker,
hate the code!
И децата в детската градина ми се смеят, да взема и тяхното да го приема серизоно, защото смеещите се тук сте с техния акъл.
Тука е възможно да е прав, защото IE10 се държи прилично засега.
Все пак си оставам на операта :д