- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Въпрос към девойките на форума
Като се видите с някое момче, с което не сте гаджета, гушкате ли го за поздрав и въобще нормално ли е момиче да прегръща приятелите си-момчета за "здрасти" и "чао"?
Хахаха зависи от девойката. Ако е от по-комуникативните (екстраверт) - да, ако също има симпатии към теб и не се срамува да ги покаже, до известна степен, или напълно - отново. Зависи до човек. Ти мани и прегръдките и всички жестове са си важни, ама гледай и очите бе ! Дали те гледа по-такова...абе то се познава.![]()
Не обичам да се прегръщам и целувам и не го правя . Позволявам си го с момчета които ме привличат само по онзи начин.
Ако е само за 'здрасти' и 'чао' можИ.![]()
Извън това ще е прекалено. :3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ами такъва е момичетата изпитват симпатии към гейоете..
Не, че въпроса е към мъжкия пол ама и аз ще оставя коментар.
Единствените момичета, с които като се видя и се прегръщаме и се целуваме по бузките са две три бивши, с които съм бил по-дълго време и се старая да имам добри взаимоотношения, щото си имам някъв мой си принцип, че не може с един човек да си бил сумати време и после като се видите да се обръщате на другия край.... и някак си само да и подам ръка за здрасти ми изглежда прекалено малко
Иначе също и с много близки мои приятели, които не сме се виждали от много време също е имало случаи да се прегърнем.... или пък пак на някой близък мой приятел като му се роди дете примерно естествено, че ще го прегърна и ще го бацна, просто имам моменти, в които едно здрависване не е достатъчно
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 04-24-2013 на 18:42
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
не ги гушкам.... единични случаи и то когато някой няма да го видя скоро или преживява тежък момент.. ама това са били много редки случаи ... а за целуване - тц .. само приятелКИ
Ау, каква активностПу, пу да не ви е уроки
Зависи кое е момчето.Аз например го правя само с близките си приятели,но обичам да го правя щом момчето ми е близко. И да за мен е нормално момичето да изяви иниациативата си първо.
Ами прегръщам си по-близките приятели. Смисъл.. не да ги стискам, ами онова... нормалното, нз как му се вика. Но... напоследък изгубих контакт с повечето ми приятели от мъжки пол.
dgdg
Само аз ли обожавам да прегръщам ии прегръщам повечето си познати?![]()
Усещането да се разпльокат чифт цици по гърдите ти - безценно.
Много е яко надарена мацка да те гушне :3
Аз такива "приятели", към които нямам други задни помисли, не ги гушкам..Това си е лично мой принцип обаче, много момичета прегръщат наред, който им паднеЕдинствения вариант да гушна някое момче, което ми е приятел е той да ме гушне пръв или наистина да ми е много ама много близък и да съм сигурна, че и той няма някакви задни мисли - а почти винаги едната страна има.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Принципно нямам тоя навик, но напоследък ми се случва доста често![]()
*сън*
Винаги поздравявам.
На познатите им подавам ръка, някои по-близки познати и приятели ги гушкам. Е, сега се сещам, че с един от приятелите ми се цункаме по бузките, хихи.
Не, не виждам нещо нередно в това да гушна някой : )
Ми аз принципно не обичам да прегръщам момчета ако няма нещо повече между нас, иначе те мен обичат да прегръщат и се налага да им отвърна. -.- Разбирам да не сме се виждали 1 месец, ама тва става много смотано всеки ден ако излизаме и да се прегръщаме за "здрасти" и "чао" като някви кифли.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Повечето ми приятели ги прегръщам за чао- по същия начин, по който прегръщам и приятелКИ. Нищо НЕнормално не виждам в това..