- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Малко информация относно коремните мускули...
Здравейте. Мисля, че вече ми дойде времето и аз да стягам части от тялото, за това сметнах да напиша една темичка тук за помощ от по-напредналите. Значи правя упражнения за корем от около 3 седмици. Първоначално правих само коремни преси, после говорих с баща ми, той разбира ужасно много по темата фитнес и преди 5 дни г/д ми направи програма за плочки и ето че оформих някакви... Не знам дали е от общата тренировка (3те седмици) или тия дни, но се оформиха и като не съм стегнал корема (обаче по-малко) и като стегна. Та зарибих се да ги правя и само това правих + ровене в нета на все повече упражнения и форуми. В много форуми пишеше, че ако се правят повече от 2-3 пъти в седмицата тренировка, се натоварва корема и там някви опасни неща и т.н. и т.н. Та затова се обръщам към "разбирачите" в този форум.
Колко пъти в седмицата трябва да натоварвам мускулите на корема, ще стане ли наистина нещо ако не е под 3 пъти? Също така баща ми ми каза, че организма ми преработва всичко, тъй като съм малък, тоест мога да ям всичко, тук също искам да чуя мнението ви. И последния ми въпрос е дали до лятото е възможно да ги направя? Постоянство и воля... Търпелив съм и имам воля.
Между другото да поясня, на 13 съм (все още), 54 килограма съм и не знам има ли значение, но все пак ще кажа, висок съм около 1.70. Имам някаква мазнина на корема, паласки съвсем малко. Благодаря предварително...![]()
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd