.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Maybelline Rocket volume vs. Max factor 2000 calories

Чудя се коя от двете спирали да си взема,някой,ако ги е ползвал да сподели мнение,ако знаете и цената им

Ползвала съм и двете. Макс Фактор беше около 15 лв., а Мейбълин около 10 лв. Всички страшно хвалят всяка нова спирала на Мейбълин. но незнайно защо на моите мигли стоят отвратително, супер много слепват. Та в този ред на мисли препоръчвам Макс Фактор.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    С две ръце съм за Мейбълин.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

На Мейбълин не ми харесва на мен! Не прави миглите хубави и под очите ми става черно... Макс Фактор не съм я пробвала

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Имала съм нещастието да пробвам и двете - просто недей. И двете бяха около 10-15 лева, мисля. Но пред тези двете ти препоръчвам по-скоро една Голдън Роуз за 3-4 лева.
    В ценовия клас към който предполагам си се ориентирала бих ти препоръчала Буржоа. Моята беше в черна опаковка с лилавеещи надписи и капачка.
    Das Feuer liebt mich

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от BlackMeow Виж мнението
    В ценовия клас към който предполагам си се ориентирала бих ти препоръчала Буржоа. Моята беше в черна опаковка с лилавеещи надписи и капачка.
    http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1940000

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    kalpazanka, много е хубаво човек да чете и да се интересува!
    Обаче и не бива на всичко от подобни предавания да се вярва сляпо - ясно е, че всеки ще каже това, от което може да извлече финансова изгода. Тъжно, но факт.

“Не харчете парите си за скъпа козметика! Лабораторните изпитания доказаха, че масовите кремове, шампоани и гримове са далеч по-добри от скъпите маркови продукти”. Това последното може би важи до някаква степен за някои неща, но със сигурност не и при нас. А понятията скъпа и не скъпа са много разтегливи - за един и 5 лева са много, за друг не са чак толкова. Всеки има глава на раменете да си прецени кое му е във възможностите, а купуването на нещо си с цел да си пича на квартала е доста смешно.
    И цитата по-горе ми е просто любим - "не харчете за каквото ви казват другите, купувайте каквото ние ви съветваме да купувате.

Извинявам се за спама, просто темата ми е слабо място.

И по темата - една съфорумка не беше ли похвалила преди време една спирала на Lumene? Може авторката да потърси информация за нещата им, поне на думи изглеждат обещаващи.
    Das Feuer liebt mich

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си