.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните

то ми е ясно на къде бие една консултация ако може

65г жена сърдечна недостатъчност наличие на течност в белия дроб (съдържание на левкоцити 15)
    бъбречен фалит(не се отделя урина) черния дроб един бог знае вече какво става с него (ензимите са вдигнати до небето)

+ чревна форма на туберкулоза

+ алергична реакция към лекарства (няма да ги пиша ще кажа че са за сърцето)

така е от 2 седмици почти

последната рентгенова снимка показа че има отново натрупала се течност в белия дроб(масивно)

(преди година има сърдечна операция изкуствена клапа и 4 байпаса тук всичко си работи нормално)
    преди месец има прекаран инфаркт

така вероятната прогноза ми е ясна ако беше куче вече нямаше да е болно ^^
    възможно лечение?

съжалявам за оскъдната информация но това е всичко което знам и май е достатъчно
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кардиолозите да си ревизират лечението на първо време, щото бъбречната функция може да се замести, ама сърцето- йок.
    Протеинограма, ензими, йонограма и ЕКГ. Преди инфаркта била ли е в синусов ритъм? А след инфаркта?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Кардиолозите да си ревизират лечението на първо време, щото бъбречната функция може да се замести, ама сърцето- йок.
    Протеинограма, ензими, йонограма и ЕКГ. Преди инфаркта била ли е в синусов ритъм? А след инфаркта?
    сърцето е най-здравия орган за момента ''работи нормално'' за синусовия ритъм не мога да ти кажа

нашите специалисти разбират седмица по-късно че е направила инфаркт а през това време лежи в болница

до преди 5 дни не е било предприето почти никакво лечение след това се сменя лекаря и болницата

и това е което знам

това е което знам за момента
    ОДИН!!!

Град
    планета на маймуните
    жената е мъртва може да се затваря темата
    ОДИН!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове