.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Шибано

Мега фен
    Град
    <3

Шибано

Понеже трябва да си запиша курсовата работа на диск, а диск не съм записвала от 3 години минимум.. та изтеглих си Nero-то, цъкнах burn-a и сега ми стои на 52%.. а се записва само един шибан текстов документ.. Какво се случва по дяволите и защо не иска да се завърши записването?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    мамка муу, това нещо заби тотално, писнА ми.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    компютъра дори не иска да ми изплюе диска като натискам копчето -.-

ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ! ^
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на RedArmy
    изтегли си Nero 6, щото по-новите версии ги преебаха..
    и обясни как точно ги записваш ако искаш помощ, щото така все едно само се оплакваш
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Единствения глупав си ти самата. Nero e боклук, малко по-добре е Roxio, а има достатъчно безплатни, за да ползваш платените боклуци, защото е боклук и винаги ще го наричам боклук.

Мега фен
    Град
    <3
    точно с Nero 6 направих опит..
    Как, как.. пъхнах диска, пуснах програмата, отидох на 'data нещо си' (абе първото), добавих си документа и цъкнах на 'burn' и тваЙ.. И заби на 52% и на всичкото отгоре сега не ми вади диска и си стои в компа и през 1 мин ми забива..
    Още по-забавното е, че нямам втори празен диск (кой записва на дискове в днешно време?!), а трябва да я предам утре..
    изобщо не ми дреме вече.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Единствения глупав си ти самата. Nero e боклук, малко по-добре е Roxio, а има достатъчно безплатни, за да ползваш платените боклуци, защото е боклук и винаги ще го наричам боклук.
    Аз да не записвам всеки ден дискове, че да знам бе?
    4XCOKИ

Свали си Ashampoo Burning Studio,нерото е гнусно.След като стартираш Ashampoo Burning Studio - Burn Files and Folders > Create a New CD/DVD/Blu-Ray disc и записвай на най-ниската скорост!

единствената възможна причина тогава е скоростта, на каква скорост си записвала и какъв ти е диска? също има някои дискове които просто са си пълен леш и са прецакани по дефолт така че може да си попаднала и на такъв

П.П: тоя диск, щом компа е забил по средата, го отписвай направо, но къв е тоя университет дето не можеш да си го качиш на флашка или на mp3 и да им го дадеш :д направи това и да не ти пука, нали квото се изисква от теб си го направила все пак
    Последно редактирано от RedArmy : 04-23-2013 на 21:07

Голям фен
    Свали си cd-burner, и да знаеш за следващия път.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    единствената възможна причина тогава е скоростта, на каква скорост си записвала и какъв ти е диска? също има някои дискове които просто са си пълен леш и са прецакани по дефолт така че може да си попаднала и на такъв

П.П: тоя диск, щом компа е забил по средата, го отписвай направо, но къв е тоя университет дето не можеш да си го качиш на флашка или на mp3 и да им го дадеш :д направи това и да не ти пука, нали квото се изисква от теб си го направила все пак
    Мисля, че го записах на най-високата скорост (50 и нещо :3) ама не знаех, че е от толкова голямо значение.. мф..
    Иначе този диск си остава за тях, заедно с хартиения вариант на курсовата -.-
    4XCOKИ

по принцип никога не съм имал проблеми и на 52-ра да записвам ама все пак по-малко си е по-добре и по-сигурно.. а дискове не съм записвал и аз от 3-4 години насам сигурно

абе тия в университетите съм забелязал че са мн зле с тия работи, кво пречи да съберат флашките на целия курс и да си копнат нещата в една папка на техния комп и край.. ама що да е лесно като може да е трудно
    все пак - успех, дано се оправиш

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Aбе, мама му да *** дрислива. За толкова години, толкова дискове съм записвала..С музика,снимки,текстови файлове и т.н. и т.н...И никога не съм ползвала насраното Неро.
    Що си правите живота сложен?

P.S. Винаги отварям папката на диска и провлачвам каквото искам до там, а после записвам. Един път включих тва Неро и се почувствах като индианец..пък никак не обичам да си го правя сложно.

И на нас ни искат някои от глупостите на диск..Щото да останело за тях. 1 път на хартиен носител, 1 път на email ..и 1 път и на диск чак искат. Ненормална работа е.
    Последно редактирано от LovEsIckk : 04-23-2013 на 23:57

Тоя диск можеш да го изхвърлиш направо...
    Не знам какво не му харесвате толкова на Нерото, има и по-смислени програми, ама и то върши работа...
    Аз откакто в Уиндоуса има опция за записване на дискове, не съм ползвал друго... Дреме ми, че е скапано, толкова и дискове записвам, я се стегнете, клаудове млаудове, тия на CD ще искат нещо...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Мисля, че го записах на най-високата скорост (50 и нещо :3)
    Ти си го опекла, записвай или на 8-12,

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    ^
    + има и шанс записвачката да ти е ебана.
    Като правя прост Data Disc си ползвам вградения на Windows Burner, а за други - Nero 6

Повече от фен Аватара на embraceme
    Т'ва е 'щото ме махна от скайп :/

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Nero?
    Win 98 called.
    Сириъсли?

XP и седмицата си пишат безпроблемно дискове. И WTF - диск?
    Флаш памети, cloud storage - все пак говорим за шибан документ.
    Grumpy old madman

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си