- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Шибано
Понеже трябва да си запиша курсовата работа на диск, а диск не съм записвала от 3 години минимум.. та изтеглих си Nero-то, цъкнах burn-a и сега ми стои на 52%.. а се записва само един шибан текстов документ.. Какво се случва по дяволите и защо не иска да се завърши записването?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
мамка муу, това нещо заби тотално, писнА ми.
4XCOKИ
компютъра дори не иска да ми изплюе диска като натискам копчето -.-
ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ! ^
4XCOKИ
изтегли си Nero 6, щото по-новите версии ги преебаха..
и обясни как точно ги записваш ако искаш помощ, щото така все едно само се оплакваш![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Единствения глупав си ти самата. Nero e боклук, малко по-добре е Roxio, а има достатъчно безплатни, за да ползваш платените боклуци, защото е боклук и винаги ще го наричам боклук.
точно с Nero 6 направих опит..
Как, как.. пъхнах диска, пуснах програмата, отидох на 'data нещо си' (абе първото), добавих си документа и цъкнах на 'burn' и тваЙ.. И заби на 52% и на всичкото отгоре сега не ми вади диска и си стои в компа и през 1 мин ми забива..
Още по-забавното е, че нямам втори празен диск (кой записва на дискове в днешно време?!), а трябва да я предам утре..
изобщо не ми дреме вече.
4XCOKИ
4XCOKИ
Свали си Ashampoo Burning Studio,нерото е гнусно.След като стартираш Ashampoo Burning Studio - Burn Files and Folders > Create a New CD/DVD/Blu-Ray disc и записвай на най-ниската скорост!
единствената възможна причина тогава е скоростта, на каква скорост си записвала и какъв ти е диска? също има някои дискове които просто са си пълен леш и са прецакани по дефолт така че може да си попаднала и на такъв
П.П: тоя диск, щом компа е забил по средата, го отписвай направо, но къв е тоя университет дето не можеш да си го качиш на флашка или на mp3 и да им го дадеш :д направи това и да не ти пука, нали квото се изисква от теб си го направила все пак
Последно редактирано от RedArmy : 04-23-2013 на 21:07
Свали си cd-burner, и да знаеш за следващия път.
4XCOKИ
по принцип никога не съм имал проблеми и на 52-ра да записвам ама все пак по-малко си е по-добре и по-сигурно.. а дискове не съм записвал и аз от 3-4 години насам сигурно
абе тия в университетите съм забелязал че са мн зле с тия работи, кво пречи да съберат флашките на целия курс и да си копнат нещата в една папка на техния комп и край.. ама що да е лесно като може да е трудно
все пак - успех, дано се оправиш
Aбе, мама му да *** дрислива. За толкова години, толкова дискове съм записвала..С музика,снимки,текстови файлове и т.н. и т.н...И никога не съм ползвала насраното Неро.
Що си правите живота сложен?
P.S. Винаги отварям папката на диска и провлачвам каквото искам до там, а после записвам. Един път включих тва Неро и се почувствах като индианец..пък никак не обичам да си го правя сложно.
И на нас ни искат някои от глупостите на диск..Щото да останело за тях. 1 път на хартиен носител, 1 път на email ..и 1 път и на диск чак искат. Ненормална работа е.
Последно редактирано от LovEsIckk : 04-23-2013 на 23:57
Тоя диск можеш да го изхвърлиш направо...
Не знам какво не му харесвате толкова на Нерото, има и по-смислени програми, ама и то върши работа...
Аз откакто в Уиндоуса има опция за записване на дискове, не съм ползвал друго... Дреме ми, че е скапано, толкова и дискове записвам, я се стегнете, клаудове млаудове, тия на CD ще искат нещо...
^
+ има и шанс записвачката да ти е ебана.
Като правя прост Data Disc си ползвам вградения на Windows Burner, а за други - Nero 6
Nero?
Win 98 called.
Сириъсли?
XP и седмицата си пишат безпроблемно дискове. И WTF - диск?
Флаш памети, cloud storage - все пак говорим за шибан документ.
Grumpy old madman