.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Повече от фен Аватара на feikk
    И двамата сте еднакво виновни. От друг град била, ти си имал проблеми. Ако искате да се видите, ще го направите. Айде стига, всеки много изисква, а нищо не прави, пък после що така и що иначе.
    dgdg

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Абсолютно, съм съгласен с теб, дори и да го мисли, няма право да го казва това, дори и вече да не държи на него, загубила му е времето, ако иска да се разделят, да му го каже поне по някакъв по "тактичен" начин, това е супер нетактично и грубо, и показва много нисък усет за обкръжаващото.
    И как така ти определяш тя какво право има?
    Даже много добре си е постъпило момичето, като е казало това, което чувства. Въпросът е друг, че явно ти си го преживял това нещо и приемаш страна, като не се замисляш кое, защо и как е станало.

Още повече, че един месец не са се виждали.
    Ако ще и 10 пъти на ден да ми звъни, аз като имам нужда да е до мен, него го няма и аз ще свикна без него. Има вероятност дори освен това, да имат някакъв друг проблем.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    tori, понякога ме е яд, че нямам приятели, които разсъждават като теб.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    tori, понякога ме е яд, че нямам приятели, които разсъждават като теб.
    Ами мерси, макар да не съм сигурна, че това е комплимент. Или нещо от тоя род.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Това изречение може да значи различни неща, според концепцията на целия разговор. Може да се разбира като "Искам повече време да прекарваме заедно", "Не ми е проблем, че не се виждаме често", "Чувствата ми са изстинали"...и т.н.
    Много е относително от това, как се е стигнало да самите тези думи, дори и с каква интонация са произнесени...
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 04-25-2013 на 21:17

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Говорете бе, хора! Искате съвети, а не знаете дори какво мисли човека насреща, не можем да дадем съвет и да пълним темата със голи, боси и рахитични предположения. Просто не можем.
    Седни, поговори с нея, питай я какво и липсва ако въобще има такова. Ако има начин да оправиш нещата - опитай, ако няма по-добре тая връзка я пиши бегала, както се казва. Най-добре ще е да си освободиш ден или два и да отидеш при нея. Успех.
    + 1

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    С риск да бъда нецензурен: ебал съм й путката-майна!
    С по груб език - да!

Казва ти такива думи и ти си пред някаква дилема?! Думите "Обичам те" и сълзите си ги раздават като топъл хляб вече. Теглиш чертата и край. Ще се кахъриш известно време (явно твоите чувства са истински, т.е. ти си прее*ания) и ще ти мине.
    Schhh! Hear the silence...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Eстествено, че тя ще е виновна, как...
    Ако авторът учи някъде навън и не се сеща да завърти един телефон, да напише един смс да я пита как е, ако системно й липсва рамо, на което да се опре, доверен приятел... как няма да му го каже?!

Че мъжете сте толкова отчайващо недосетливи, толкова грам не разбирате от намеци понякога. Тя може да му го е показала по милиони начини, ама той да е блял баирите. Тя ли ще е виновна пак?
    Hallelujah , мацка! Мдап, те тава е!
    maDamn

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ами, може и да иска да ти бие шута, но ако е млада и не го е правила често, й е трудно и те чака сам да си отидеш?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ами мерси, макар да не съм сигурна, че това е комплимент. Или нещо от тоя род.
    Не го казах в лошия смисъл, което предполагам го прави комплимент, въпреки че целта на комплимента е подмазване, което е далеч от намеренията ми. Да кажем, че беше просто твърдение...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Или е разглезена пикла или...абе то друг вариант няма
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    ^ И аз това си помислих, не толкова, че и е все едно дали е с теб или без теб, а че не и обръщаш достатъчно внимание и вече е свикнала на това.
    +++++++++++++++++++++

Тц тц тц, как може да е свикнала без теб? Тя трябва да бъде зависима от теб и връзката ви.Мисълта животът й да продължи без теб да я съсипва, защото ни други мъже има, ни живот извън връзката ви.

Колко сте далеч един от друг? Защото за мен "нямам време, имам прекалено много ангажименти и проблеми" не е оправдание. Желанието е факторът.

А ти можеш и по 300 пъти на ден да й звъниш, и да си говорите за времето. Тук количеството не е толкова важно, колкото качеството.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си