- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Свикнала да е без мен ..
И двамата сте еднакво виновни. От друг град била, ти си имал проблеми. Ако искате да се видите, ще го направите. Айде стига, всеки много изисква, а нищо не прави, пък после що така и що иначе.
dgdg
И как така ти определяш тя какво право има?
Даже много добре си е постъпило момичето, като е казало това, което чувства. Въпросът е друг, че явно ти си го преживял това нещо и приемаш страна, като не се замисляш кое, защо и как е станало.
Още повече, че един месец не са се виждали.
Ако ще и 10 пъти на ден да ми звъни, аз като имам нужда да е до мен, него го няма и аз ще свикна без него. Има вероятност дори освен това, да имат някакъв друг проблем.
tori, понякога ме е яд, че нямам приятели, които разсъждават като теб.
Това изречение може да значи различни неща, според концепцията на целия разговор. Може да се разбира като "Искам повече време да прекарваме заедно", "Не ми е проблем, че не се виждаме често", "Чувствата ми са изстинали"...и т.н.
Много е относително от това, как се е стигнало да самите тези думи, дори и с каква интонация са произнесени...
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 04-25-2013 на 21:17
С по груб език - да!
Казва ти такива думи и ти си пред някаква дилема?! Думите "Обичам те" и сълзите си ги раздават като топъл хляб вече. Теглиш чертата и край. Ще се кахъриш известно време (явно твоите чувства са истински, т.е. ти си прее*ания) и ще ти мине.
Schhh! Hear the silence...
Ами, може и да иска да ти бие шута, но ако е млада и не го е правила често, й е трудно и те чака сам да си отидеш?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Или е разглезена пикла или...абе то друг вариант няма![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Тц тц тц, как може да е свикнала без теб? Тя трябва да бъде зависима от теб и връзката ви.Мисълта животът й да продължи без теб да я съсипва, защото ни други мъже има, ни живот извън връзката ви.
Колко сте далеч един от друг? Защото за мен "нямам време, имам прекалено много ангажименти и проблеми" не е оправдание. Желанието е факторът.
А ти можеш и по 300 пъти на ден да й звъниш, и да си говорите за времето. Тук количеството не е толкова важно, колкото качеството.
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ